Franchisemarkt 050 in Forum Groningen

Datum: juni 30, 2022

Loopt u al een tijdje rond met het idee om uw eigen onderneming te beginnen in Groningen, Winkelcentrum Paddepoel dan wel Haren? Bent u misschien van plan binnenkort bij een franchiseformule aan te sluiten als franchisenemer? Of heeft u in Groningen en omgeving een (winkel)pand, loods of ander vastgoed in bezit dat geschikt lijkt voor het openen van een bepaald franchiseconcept? Kom dan in 2023 (datum volgt) naar Franchisemarkt 050 in Forum om uw marktkansen te verkennen. Op deze netwerkavond kunt u als (aspirant) ondernemer met al uw vragen terecht over de franchise mogelijkheden in de stad Groningen. Ook de zakelijk vertegenwoordigers van winkelgebied Paddepoel en gemeente Haren zijn aanwezig voor tekst en uitleg over de mogelijkheden daar.

Tijdens Franchisemarkt 050 zullen diverse eigenaren van landelijk opererende franchiseformules hun concepten en expansieplannen in Groningen presenteren. Deze franchisegevers hopen daarmee in contact te komen met (een) (kandidaat-)franchisenemer(s) uit de stad die onder hun begeleiding een eigen vestiging van de formule willen openen. Binnen het businessmodel ‘Franchise’ wordt lokale (markt)kennis en ondernemersambitie gekoppeld aan reeds bewezen, succesvolle en vaak innovatieve concepten uit andere delen van het land of zelfs uit het buitenland.Groningen & Franchise

De stad Groningen bruist en biedt nieuwe bedrijven veel mogelijkheden. Er is een divers aanbod van publiek in het altijd gezellige en drukke centrum. Groningen kent dan ook al een behoorlijk grote vertegenwoordiging van franchiseformules die daarop inspelen. U denkt daarbij natuurlijk in eerste instantie aan de wat bekende(re) merken zoals Subway, McDonald’s, FEBO of Kentucky Fried Chicken. Maar ook de volgende bedrijven zijn landelijk opererende franchiseformules met franchisenemers in de stad:

Bakker Bart, Anne&Max, Albert Heijn, Jumbo, SPAR, HEMA, Multivlaai, Jamin, Primera, Simon Levelt, Kaldi Koffie, Doppio, Handyman, The Athlete’s Foot, Intertoys, Top1Toys, New York Pizza, Lincherie, Livera, Etos, Rituals, Pearle, Specsavers, Used Products, Karwei, La Cubanita, Restaurant De Beren, Bagels & Beans, Bruna, Shoeby Fashion, fit20, Personal Fitness Nederland, Pet’s Place en Jysk.

Beperkt bovenstaand (onvolledig) overzicht van franchisenemers uit de stad Groningen zich nog tot een stuk of 35 bedrijven, in geheel Nederland zijn door de jaren heen al meer dan 850 verschillende franchiseformules ontstaan. In bijna alle sectoren en segmenten van het bedrijfsleven zijn nu formules en franchisenemers actief: van Retail, Horeca, Logistiek, Food, Non-Food, Mode tot aan de Zakelijke-  en Financiële dienstverlening. Veel van die voor u waarschijnlijk nog onbekende formules (uit binnen- en buitenland) hebben een sterke expansiedrang en een wittevlekkenplan waarvan Groningen ook zomaar onderdeel kan zijn.

Een heel breed speelveld dus waar we over praten, dat voor veel (toekomstige) ondernemers uit de stad en omgeving interessant kan zijn. Er zijn meerdere, onderscheidende franchiseformules op zoek naar ambitieuze ondernemers in Groningen. Voorafgaand aan Franchisemarkt 050 zullen we via verschillende landelijke – en lokale kanalen bekend maken welke franchiseconcepten hun formule willen vestigen in de stad. Kende u bijvoorbeeld al snelgroeiende, populaire franchiseformules als LIVE EscapeCity Hub (Opslag & stadsdistributie), Copper Branch of Yoghurt Barn?

Stadssafari Groningen

Gemeente Groningen en Groningen City Club geven graag meer informatie over de stad en haar mogelijkheden aan franchiseformules die op zoek zijn naar (een) lokale (franchise)ondernemer(s). Voor franchisegevers / formule-eigenaren die Groningen hoog op het expansielijstje hebben staan wordt in dat kader ’s middags vanaf 15;00 uur een stadssafari door Groningen georganiseerd waarin tekst en uitleg gegeven wordt over het binnenstadsgebied en welke interessante panden er op dat moment zoal beschikbaar zijn / komen. Voor deelname aan de stadssafari dan wel aan Franchisemarkt 050 (of allebei) kunt u zich als formuledirectie en/of -management aanmelden via het contactformulier of door te bellen met het serviceteam van FranchiseFormules.NL.


Datum & Lokatie

2023 (exacte datum volgt)

Stadssafari: 15;00 uur tot 17;30 uur
Franchisemarkt 050: 19:00 uur tot 21:30 uur.

Vanaf 18:30 uur: Inloop
Van 21:30 – 22:00 uur: Borrel


Door wie en voor wie?

Franchisemarkt 050 wordt georganiseerd door Groningen City Club in samenwerking met FranchiseFormules.NL en de gemeente Groningen. Het event is onderdeel van een reeks terugkerende bijeenkomsten voor landelijk opererende formule-eigenaren (franchisegevers) en lokaal opererende (aspirant-)franchisenemers, ondernemers, investeerders en vastgoedaanbieders. Ter afsluiting is er een borrel met volop ruimte om vragen te stellen aan de aanwezige franchisegevers en/of aan de andere sprekers en experts in de zaal.

Als u wilt deelnemen reserveer dan nu alvast uw plaats(en) in de zaal. Er zijn geen kosten aan verbonden maar inschrijven voor deelname is wel verplicht (geen vrije inloop). 


In hartje centrum Groningen kun je zeven dagen per week bij het Forum terecht om weg te dromen bij een film, mee te denken bij een talkshow, een expositie of zakelijk event te bezoeken, materialen te lenen, je laptop open te klappen, een cursus te volgen of gewoon voor een krantje en croissantje. Een ontmoetingsplek voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wereld van nu en de mogelijkheden van morgen.

DELEN

Franchiseformule: New York Pizza

Franchiseformule: Live Escape

Franchiseformule: COPPER BRANCH

Franchiseformule: Yoghurt Barn

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.