Anne&Max Franchise Informatieavond Leeuwarden

Datum: januari 23, 2023

Voor de allereerste Anne&Max in Friesland zijn wij op zoek naar een enthousiaste ondernemer die het avontuur met ons wil aangaan in Leeuwarden. Anne&Max is een succesvolle, snelgroeiende horeca franchiseformule met al bijna 30 vestigingen in de rest van het land.

Op de hoek van het Naauw en de Groenmarkt in Leeuwarden staat een uniek hoekpand, dat zich uitstekend leent voor Anne&Max. De vestiging ligt middenin het centrum en heeft uitzicht op de prachtige grachten. Omringd door ambachtelijke winkels en speciaalzaken op het Naauw. Voor deze vestiging zoeken we een ambitieuze franchisenemer.

Interesse?

Ben je enthousiast over deze bijzondere kans en kun je niet wachten om hiermee aan de slag te gaan? Meld je dan nu direct aan voor de Anne&Max Informatieavond op donderdag 26 Januari a.s. :

Grandcafe Fire / Boutique Hotel
Nieuwestad 47, Leeuwarden
U kunt v.a. 18;30 uur binnenlopen in de Brongerzaal
19;00 – 20;30 uur: Meeting en vragen stellen
20;30 – 21;00 uur: Bezichtiging pand aan het Naauw

Je kunt ook het informatie aanvraagformulier bij het Anne&Max formuleprofiel (zie beneden) benutten voor meer informatie (PDF) en/of om met ons in contact te komen en verder te praten over deze fantastische kans in Leeuwarden.

DELEN

Franchiseformule: Anne&Max

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.