Live Escape zoekt ondernemer(s) in Leeuwarden en Groningen

Datum: mei 11, 2022


Live Escape, de exploitant van de meest geboekte escaperooms van zowel Rotterdam als Amersfoort is op zoek naar (een) ondernemer(s) uit Noord-Nederland die zijn of haar eigen vestiging(en) wil(len) openen in Leeuwarden en/of Groningen.

Op Franchisemarkt 058, die plaats vond in Leeuwarden op maandag 28 Maart j.l., hield Live Escape een presentatie waarin de voordelen van de franchiseformule ten opzichte van ‘gewoon zelf starten’ in deze business helemaal duidelijk gemaakt werd. Naast de tot in detail gedecoreerde aankleding van de escaperooms biedt Live Escape een uniek automatiseringssysteem. Hierdoor zijn niet alleen de personeelskosten lager maar heeft het personeel ook nog eens meer tijd voor, bijvoorbeeld, een gezellig praatje met de klanten.

De presentatie in Leeuwarden gaf verder uitleg over de ‘dynamic difficulty’ waardoor de kamers voor zowel heel gevorderde spelers als volkomen “newbies” een uitdaging zijn en maakt duidelijk waarom de spellen niet alleen in de weekenden maar ook doordeweeks een succes zijn.Franchisenemer worden?

Kom jij uit Noord-Nederland en heb je interesse om je eigen Live Escape vestiging(en) te openen? Bekijk dan eerst de uitgebreide formulepresentatie van Live Escape en/of neem aansluitend contact met ons op via het online informatie aanvraagformulier.

DELEN

Franchiseformule: Live Escape

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.