Franchiseformule: Yoghurt Barn

Food - Lunchroom

Informatie aanvragen

Yoghurt Barn zoekt franchisenemer in Breda!

 

Yoghurt Barn is klaar voor de volgende stap. De afgelopen zes jaar hebben we 12 eigen locaties geopend, Yoghurt Barn op wielen gezet met onze Foodtruck, de Food-Retail Award (2017), de Scale-Up Award (2018) en de Happy Service Award (2018) gewonnen en vooral ontzettend veel ervaring opgedaan. Nu willen we de rest van het land veroveren, en daar hebben we jou als local hero uit Breda voor nodig!

Voorheen hebben wij bewust alles in eigen beheer gedaan, waardoor we veel hebben geleerd over de horeca en hoe dit voor ons werkt. De afgelopen jaren zijn we continue blijven zoeken naar manieren om te optimaliseren. We hebben geleerd aan welke knoppen we kunnen (en soms moeten) draaien om onze teams, de Barns en de gehele sfeer te verbeteren en onze gasten te blijven verrassen. Inmiddels staat Yoghurt Barn als een huis en zijn we klaar voor franchising. Voor nu specifiek in Breda.

 

Deel jij onze passie?

Om de landelijke dekking te realiseren, zijn we op zoek naar jou. Ben je een inspirerende en resultaatgerichte ondernemer, heb je leidinggevende food & retailervaring, ken je jouw stad Breda op je duimpje en ben je een people manager met passie voor het verrassen van gasten? Wij kunnen helpen om jouw droom te realiseren! (Belangrijk is wel dat je van yoghurt houdt, natuurlijk!)

Om uitsluitend de meest geschikte kandidaten aan te trekken, hebben we enkele belangrijke criteria. Denk bijvoorbeeld aan een startkapitaal van €200-250k (excl. btw en borgstelling), waarvan je zelf 20% moet bijdragen. Daarnaast kijken we samen naar mogelijke locaties, en vindt er een grondige screening plaats. We hebben deze criteria opgesteld om de kwaliteit van ons merk te kunnen waarborgen, om vervelende verrassingen te voorkomen en om er zeker van te zijn dat het een plezierige samenwerking zal zijn voor beide partijen.

Pas jij in dit plaatje en sta je te popelen om samen met ons aan de slag te gaan? Vraag dan meer informatie aan via bijgaand online formulier. Wij nemen dan binnen een week contact met je op en kijken ernaar uit je te ontmoeten en deze uitdaging samen aan te gaan!
Actief sinds: 2018
Contractduur: 5 jaar (+ verlenging telkens met 5 jaar)
Vereiste ervaring:

nader te bepalen

Type samenwerking: Franchise
Aantal medewerkers: 6,5 FTE (gemiddeld)
Inkoop: Centraal  
Training en opleiding:

Ja. Wordt intern verzorgd.

Entreegeld: 15000
Omschrijving: Op aanvraag   ›
Gemiddelde totale investering: 200000 - 250000
Omschrijving: Op aanvraag   ›
Benodigd eigen vermogen: 50000
Omschrijving: Op aanvraag   ›
Gemiddelde omzet per vestiging: Op aanvraag   ›
Omschrijving: Op aanvraag   ›
Fee Omschrijving
Marketing fee 1 Procent
Franchise fee 5 Procent
Lid NFV: Geen lid
Lid BFF: Nee
Franchise keurmerk: Nee
Verzorgingsgebied: Aantal inwoners  
Eigen vestigingen: 12
Franchise vestigingen: 0
Totaal vestigingen: 12
Type vastgoed: Winkel
Type locatie:  
Oppervlakte BVO: 100-170  

Interesse in Yoghurt Barn? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!

Informatie aanvragen
  • Franchise
  • Food
  • Lunchroom

Gratis informatie aanvragenInteresse in Yoghurt Barn? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!


Informatie aanvragen

Gerelateerd nieuws

Deel deze franchiseformule