Binnenstadstour voor ondernemers in Leeuwarden

Datum: november 17, 2022

Leeuwarden als thuisbasis voor die langgekoesterde ondernemersdroom? De binnenstad zit vol met (franchise)mogelijkheden. Ontdek het volgende week allemaal tijdens de Binnenstadstour op vrijdag 25 november a.s.

Deze tour geeft starters én ondernemers alle informatie over het vestigingsklimaat. Bezoekersaantallen, toerisme, ondernemersactiviteiten, de evenementenagenda en toekomstplannen: het komt allemaal aan de orde. We starten met een warme ontvangst in het Leeuwarder gemeentehuis, we gaan wandelen door het historische centrum om de sfeer van de stad te proeven en gaan tot slot met elkaar in gesprek onder het genot van een lunch bij Post Plaza Hotel.

Enthousiast en ambitie om te gaan ondernemen in het Leeuwenhart? Kom langs! Hessel bij de Leij (accountmanager Horeca en Retail bij Economische Zaken) en Hayo Galema (Binnenstadsmanager) beantwoorden alle vragen en staan te springen om de potentie van onze stad te laten zien. Aanmelden kan via: https://lnkd.in/eJVFmkh9

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.