Heropening Bakker Bart in Alkmaar

Datum: februari 28, 2024

Op dinsdag 27 februari heeft Bakker Bart in Alkmaar Europaboulevard, gelegen in het Winkelcentrum de Mare, opnieuw haar deuren geopend. Na een maand van renovatie is de winkel op verschillende fronten vernieuwd.  
 
Snellere service en een fris interieur 

De vernieuwde winkel, gerund door franchisenemer Marijke Doeleman en haar team, straalt moderniteit en digitalisering uit. Bestellingen kunnen nu eenvoudig worden geplaatst via de nieuwe bestelzuilen in een frisse omgeving. Marijke is enthousiast over de verbeteringen: “Met de nieuwe bestelzuilen kunnen we onze klanten nog snellere service bieden, waardoor ze gemakkelijk en snel kunnen bestellen en hun
maaltijd ter plekke kunnen nuttigen of kunnen afhalen.” 

Marijke heeft meer dan 33 jaar ervaring als ondernemer bij Bakker Bart en is verheugd over de renovatie: “Het was tijd voor een moderne make-over van het interieur. Ik ben erg blij met de vernieuwde uitstraling van de winkel. Het biedt een gezellige sfeer en gemak voor onze klanten, met verschillende zitopties voor zowel kort als lang verblijf. Klanten kunnen nu genieten van een kop koffie of vers sapje bij
hun versgebakken broodjes, gebak of hartige snacks.”

Foto: Franchisenemer Marijke Doelman en haar team van de vernieuwde Bakker Bart Alkmaar

Foto: Franchisenemer Marijke Doelman en haar team van de vernieuwde Bakker Bart Alkmaar

Over Bakker Bart 

Bart’s Retail B.V. is de franchisegever van Bakker Bart. Bart’s Retail opende in 1977 de eerste Bakker Bart in Nijmegen. Door middel van franchising groeide Bakker Bart uit tot de grootste bakkerijketen van Nederland, met meer dan 140 winkels verspreid over het land. In de laatste jaren heeft Bakker Bart zich ook toegelegd op maaltijdbezorging en staat bekend als de grootste lunchbezorger van Nederland.

DELEN

Franchiseformule: Bakker Bart

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.