Anne&Max: Exclusieve ondernemingskans in Leeuwarden

Datum: januari 10, 2023

Voor de allereerste Anne&Max in Friesland zijn wij op zoek naar een enthousiaste ondernemer die het avontuur met ons wil aangaan in Leeuwarden. Anne&Max is een huiskamer. We creëren kleine momenten van onbezorgd geluk en geborgenheid terwijl we goed zorgen voor alles wat dat geluk mogelijk maakt. Dit onbezorgd geluk voor onze gasten komt door ze te herkennen, te erkennen en ze steeds te verassen met buitengewone gastvrijheid door onze Anne’s en Max-en en hoge kwaliteit producten.

Anne&Max blíjft doorgroeien. Niet groei om de groei is het doel. Wél om op grotere schaal nóg meer impact te maken. Met eerlijk en écht eten en drinken. Goed voor mens en de planeet of zoals wij zeggen: ‘’Zodat alles wat goed smaakt ook goed voelt’’. Onlangs openden we de deuren van een nieuwe vestiging Amsterdam Oostenburg en in de vernieuwde Emma passage in Tilburg. Voor volgend jaar staan naast Leeuwarden ook Rotterdam en Nijmegen op de planning voor het openen van een Anne&Max vestiging. En ook buiten de grenzen lonkt; zo zijn we de verkenning gestart in Duitsland. Ondanks de roerige jaren die hopelijk achter ons liggen lukt het Anne&Max om succesvol door te groeien. Doel voor de komende vijf jaar is een verdubbeling van het aantal vestigingen naar zo’n 50 locaties. En jíj kan nu onderdeel worden van ons succesverhaal.

Locatie Naauw 18

Op de hoek van het Naauw en Groenmarkt in Leeuwarden staat een uniek hoekpand, welke zich uitstekend leent voor Anne&Max. De vestiging ligt middenin het centrum en heeft uitzicht op de prachtige grachten. Omringd door ambachtelijke winkels en speciaalzaken op het Naauw. Vlakbij vind je diverse aanmeerpunten voor je bootje. Perfect voor een picknick op het water.

Franchisen bij Anne&Max

We doen het samen. Het franchise ondersteunend kantoor ondersteunt de franchisenemer met advies, handboeken, opleidingen&trainingen, overzichtelijke backoffice en gerichte marketingacties om het concept optimaal en renderend uit te kunnen voeren.

Bij Anne&Max geloven we sterk in lokaal ondernemerschap. Het onderscheidend vermogen van de franchisenemer ligt in het zien van lokale kansen, creëren van een positieve/fijne werksfeer, een leerzaam bedrijf bouwen waar talenten zich kunnen ontwikkelen en het herkennen en erkennen van gasten.

Wij betrekken onze franchisenemers bij de visie en strategie. Door, in ondernemerschap, samen te werken en kennis te delen, vormen we samen een lerende organisatie die elke dag werkt aan verbetering en vooruitgang.

Interesse?

Ben je enthousiast over deze bijzondere kans en kun je niet wachten om hier aan de slag te gaan? Meld je dan nu direct aan voor de Anne&Max informatie Avond op donderdag 26 Januari a.s. :

Grandcafe Fire / Boutique Hotel
Nieuwestad 47, Leeuwarden
U kunt v.a. 18;30 uur binnenlopen in de Brongerzaal
19;00 – 20;30 uur: Meeting en vragen stellen
20;30 – 21;00 uur: Bezichtiging pand aan het Naauw

Aanmelden voor deelname aan de Anne&Max Franchise Informatieavond kan via ons contactformulier. Je kunt ook het informatie aanvraagformulier bij het Anne&Max formuleprofiel (zie beneden) benutten voor meer informatie (PDF) en/of om met ons in contact te komen en verder te praten over deze fantastische kans in Leeuwarden.

DELEN

Franchiseformule: Anne&Max

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.