Franchiseformule: Kaldi koffie en thee

Food - Koffie - Thee en Chocolade

Informatie aanvragen

Ondernemer worden? Kaldi koffie & thee zoekt franchisenemers

Kaldi biedt onder eigen merk een ruim assortiment aan van topkwaliteit koffie en thee vanuit de gehele wereld. Daarnaast worden de bijbehorende espressoapparaten en accessoires aangeboden. Het unieke aan Kaldi is dat het een winkelformule is, maar in al zijn winkels een proeflokaal heeft. Het gebruik van de producten koffie en thee worden als een lifestyle gepresenteerd. Samen met jou zorgen we er voor dat de Kaldi koffie & thee franchise een succes wordt!

Met meer dan 30 koffie en thee speciaalzaken in Nederland en China en binnenkort ook in Duitsland heeft Kaldi veel kennis en ervaring opgebouwd voor het aanbieden van kwaliteit koffie, thee, espressomachines en bijhorende accessoires.header kaldi2

De geschiedenis van Kaldi koffie & thee

Kaldi is een eeuwenoude legende over een geitenhoeder uit Ethiopië. Kaldi is daarom ook niet zomaar koffie, maar een koffie met een verhaal. Wij schenken je daarom ook niet zomaar een kopje koffie of thee, wij geven je een ware smaakervaring.

De winkel is met z’n strakke houten interieur met oranje tinten, gestapelde balen koffie, een robuuste werkbank en de geur van gemalen koffiebonen ingericht om je op een fantastische manier rond te kunnen leiden door de wereld van koffie en thee. Wij kunnen je door onze ervaring en passie voor koffie en thee informeren over alles wat koffie en thee betreft.

Stap vandaag in de wereld van Kaldi koffie & thee

Kaldi hecht veel waarde aan het hebben van goed opgeleide, gemotiveerde en kundige medewerkers. Jij bent het gezicht van de winkel en je straalt dit ook uit. Trots zijn op je winkel speelt daarin een belangrijke rol. Een Kaldi winkel betekent, net als bij het kopen van onze producten, een bepaalde manier van leven, een stukje lifestyle.

Kaldi Mobiel Franchise

Naast de franchise winkelformule bestaat er ook de mogelijkheid om een Kaldi koffie & thee mobiel franchise formule te openen. Kaldi Mobiel is in te zetten bij events van ieder formaat. Vanuit onze mobiele koffiebar schenken wij iedere gewenste koffie- en theespecialiteit op locatie. U kunt ons inhuren, maar we kunnen ook koffie en thee verkopen. Er zijn allerlei samenwerkingsmogelijkheden te bedenken.

Voor diverse regio’s is Kaldi nog op zoek naar enthousiastelingen met een voorliefde voor koffie en thee, die vanuit een eigen winkel of vanuit een mobiele koffiebar mensen willen voorzien van een goede kop koffie of thee op locatie.

Kaldi koffie en thee franchise

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule
Actief sinds: 2000
Contractduur:
Vereiste ervaring:
Type samenwerking: Hard franchise
Aantal medewerkers: 1,5 fte FTE (gemiddeld)
Inkoop: Centraal  
Training en opleiding:

14 daags eigen opleidingsprogramma

Entreegeld: € 12.500
Omschrijving:
Gemiddelde totale investering: Tussen € 100.000 en € 300.000
Omschrijving:
Benodigd eigen vermogen: Minimaal € 30.000
Omschrijving:
Gemiddelde omzet per vestiging: € 250.000 - € 300.000 per jaar
Omschrijving:
Fee Omschrijving
Franchise fee Procent

5% exclusief BTW

Lid NFV: Erkend lid
Lid BFF: Onbekend
Franchise keurmerk: Onbekend
Verzorgingsgebied: Aantal inwoners  
Eigen vestigingen: 2
Franchise vestigingen: 27
Totaal vestigingen: 29
Type vastgoed: Winkel
Type locatie: A2   B  
Oppervlakte BVO: 60 - 100 m²  

Interesse in Kaldi koffie en thee? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!

Informatie aanvragen
  • Franchise
  • Food
  • Koffie - Thee en Chocolade

Gratis informatie aanvragenInteresse in Kaldi koffie en thee? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!


Informatie aanvragen

Gerelateerd nieuws

Deel deze franchiseformule