Franchiseformule: Personal Fitness Nederland

Non-Food - Fitness- en afslankcentra, Preventieve gezondheidszorg

Informatie aanvragen

Open jouw eigen Personal Fitness Nederland studio!

Droom jij van je eigen Personal Training studio? Personal Fitness Nederland biedt garantie en helpt zelfstandig Personal Trainers en Lifestyle Coaches met het openen en succesvol runnen van een eigen studio!

 

Wie wij zijn

Personal Fitness Nederland is ruim 15 jaar geleden gestart door fysiotherapeut Jos Vermeer in
samenwerking met zijn vrouw, gewichtsconsulente Petra Vermeer en collega Giel Verberne. Binnen
het concept staan drie pijlers centraal: voeding, beweging en mental coaching. De laagdrempelige
methode in een kleine, eenvoudige ruimte sloeg direct aan. Inmiddels zijn er circa 90 locaties
acties in Nederland en is er nog veel ruimte om te groeien met nieuwe, enthousiaste
franchisenemers.

 

Full service business model

Bij Personal Fitness Nederland sta je er nooit alleen voor. Als franchisenemer bij Personal Fitness Nederland maak je direct gebruik van een doorontwikkeld bedrijfsconcept waardoor je circa 50-70 klanten kan begeleiden.

De franchisenemers staan altijd in direct contact met de eigenaren van de franchiseformule. De lijntjes zijn kort en dat maakt het tot een dynamische formule met een persoonlijke aanpak.

Er is veel aandacht voor doorontwikkeling van het concept maar ook van jou als ondernemer. Zo zijn er maandelijkse trainingsfaciliteiten voor franchisenemers en heb je altijd direct toegang tot het e-learning programma wat je helpt in je dagelijkse werkzaamheden.

Ook is Personal Fitness Nederland erg actief op het vlak van marketing. De werving van klanten is zeer belangrijk voor het succes en continuïteit van jouw studio. Samen sta je sterker en dus trekken we hier samen in op.

Daarnaast adviseert Personal Fitness Nederland aan haar franchisenemers over toekomstige keuzes, zoals het wel of niet inhuren van personeel en hoe groeidoelstellingen te realiseren.

 

Onze locaties

Personal Fitness Nederland kan zich op veel verschillende locaties vestigen. Wij zitten veel op bedrijventerreinen maar ook bij sportcentra, kantoorverzamelgebouwen, oud bankkantoren, clusters van fysio- en huisartsenpraktijken en zelfs in winkelstraten. Het bestemmingsplan van jouw locatie is hierin belangrijk dus dat zoeken wij samen met jou, de verhuurder en jouw gemeente uit. Hierin krijg je hulp.

Wil je weten of jouw regio nog beschikbaar is? Check dat hier: beschikbare regio’s en klik door op de provincie van jouw keuze!

 

Profiel

De achtergronden van onze franchisenemers lopen zeer uiteen. Vandaar dat wij ook niet één specifiek profiel ondernemer zoeken. Veel van onze ondernemers komen uit het onderwijs, de horeca of dienstverlening.

Een opleiding of werkervaring in de sport is natuurlijk mooi meegenomen maar niet het belangrijkste voor ons. Wij leren je immers alles over de begeleiding en coaching van ons Fit for Life programma. Je moet dus wel een beetje leergierig zijn.

Het is zeer belangrijk dat jezelf veel energie en enthousiasme hebt. Ook moet jezelf fit zijn en graag iedere dag met je klanten aan de slag gaan om hun doelstellingen te behalen.
Daarnaast moet je natuurlijk een gezonde, commerciële instelling hebben om het ondernemerschap goed onder de knie te krijgen.

 

Meer informatie

Heb jij interesse om een eigen studio te openen of om je huidige klantenbestand uit te breiden? Vraag dan direct online alle informatie aan via bijgaand formulier. Wij sturen je de franchise brochure toe en zullen aansluitend telefonisch contact opnemen om de mogelijkheden in jouw regio te bekijken en eventuele vragen te beantwoorden. Informatie aanvragen is uiteraard geheel vrijblijvend!
Actief sinds: 2016
Contractduur: 5 jaar
Vereiste ervaring:

Je moet fit en energiek zijn! Een sportopleiding is niet vereist maar heeft wel de voorkeur. Veel van onze ondernemers hebben een opleiding Sport & Bewegen, CIOS, AALO, Fitvak A & B, Fitness instructeur 1 & 2 en overige opleidingen, cursussen en trainingen zoals pilates instructeur, yoga, fysiotherapeut, (sport)masseur of andere sport/zorg gerelateerde opleidingen. Net als opleiding is werkervaring ook geen vereiste maar heeft het wel de voorkeur (we hebben voorbeelden van een aantal ondernemers zonder sport achtergrond die nu wel succesvol ondernemer zijn). Werkervaring als Personal Trainer, fitness instructeur, voedingsconsulent, et cetera zijn allen goede werkervaringen die aansluiten bij Personal Fitness Nederland.

Type samenwerking: Soft franchise
Aantal medewerkers: 1-3 FTE (gemiddeld)
Inkoop: Centraal  
Training en opleiding:

Training voorafgaand aan de start + iedere maand één bijeenkomst c.q. trainingsdag voor franchisenemers

Entreegeld: 9.850
Omschrijving: Op aanvraag   ›
Gemiddelde totale investering: 33.000
Omschrijving: Op aanvraag   ›
Benodigd eigen vermogen: 5.000 - 10.000
Omschrijving: Op aanvraag   ›
Gemiddelde omzet per vestiging: Op aanvraag   ›
Omschrijving: Op aanvraag   ›
Fee Omschrijving
Procent

Op aanvraag

Lid NFV: Geen lid
Lid BFF: Nee
Franchise keurmerk: Nee
Verzorgingsgebied: Aantal inwoners  
Eigen vestigingen: 13
Franchise vestigingen: 79
Totaal vestigingen: 92
Type vastgoed: Anders
Type locatie:            
Oppervlakte BVO: 80-150  

Interesse in Personal Fitness Nederland? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!

Informatie aanvragen
  • Franchise
  • Non-Food
  • Fitness- en afslankcentra, Preventieve gezondheidszorg

Gratis informatie aanvragen

Personal Fitness Nederland - Franchise - logo

Interesse in Personal Fitness Nederland? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!


Informatie aanvragen

VideoGerelateerd nieuws

Deel deze franchiseformule