Franchiseformule: Personal Fitness Nederland

Non-Food - Fitness- en afslankcentra

Informatie aanvragen

Open jouw eigen Personal Fitness Nederland studio!

Droom jij van je eigen Personal Training studio? Personal Fitness Nederland biedt garantie en helpt zelfstandig Personal Trainers en Lifestyle Coaches met het openen en succesvol runnen van een eigen studio!

 

Wie wij zijn

Personal Fitness Nederland is in 2010 opgericht door Jos Vermeer. De filosofie achter het concept was, én is nog altijd, het weer gelukkig maken van mensen. Voor Personal Fitness Nederland is dit niet zo maar een loze belofte. Met ons Fit for Life programma werken wij, met onze klanten, aan een verbeterde lifestyle waardoor zij weer fit, vitaal en gelukkig worden. Hier geven wij zelf garantie op!

Met het Fit for Life programma ondergaan onze klanten een gedragsverandering waardoor ze meer of beter gaan bewegen (trainingsschema’s) en gezonder eten en drinken (voedingsschema’s). Onze aanpak op het gebied van mentale coaching maakt het programma succesvol.

 

Full service business model

Onze ondernemers richten zich op hun klanten en vanuit het hoofdkantoor worden alle randzaken gefaciliteerd waardoor iedereen binnen onze organisatie efficiënt werkt.

Wat mag je van ons verwachten:

  • Een efficiënt businessmodel waarbij jij zonder personeel tot circa 100 actieve klanten kan helpen (gemiddelde omzet per klant is € 155,- per maand!)
  • Landelijk gemiddelde: break-even bij circa 30 klanten (na circa 4 maanden), 70 klanten na 8 maanden
  • Wij werven jouw klanten en geven garantie op het aantal aanmeldingen!
  • Support bij: ondernemersplan, financieringsaanvraag, locatie keuze en inrichting, opleiding bij de start, maandelijkse ondernemersbijeenkomsten, automatisering, centrale inkoop, overige marketing en dagelijkse ondersteuning van onze formule manager (bedrijfscoach) en gewichtsconsulente

 

Ambities

Begin 2019 hebben wij 62 studio in Nederland. Voor 2019 staan er 40 openingen gepland en eind 2020 verwachten wij 140 tot 160 studio operationeel te hebben. Dit is jouw kans om je ook aan te sluiten bij het snelst groeiende Sport & Lifestyle concept van Nederland. Wij zien mogelijkheden tot maximaal 220 studio’s in Nederland.

 

Onze locaties

Personal Fitness Nederland kan zich op veel verschillende locaties vestigen. Wij zitten veel op bedrijventerreinen maar ook bij sportcentra, kantoorverzamelgebouwen, oud bankkantoren, clusters van fysio- en huisartsenpraktijken en zelfs in winkelstraten. Het bestemmingsplan van jouw locatie is hierin belangrijk dus dat zoeken wij samen met jou, de verhuurder en jouw gemeente uit. Hierin krijg je hulp.

Wil je weten of jouw regio nog beschikbaar is? Check dat hier: beschikbare regio’s en klik door op de provincie van jouw keuze!

 

Profiel

Sinds 2016 is Personal Fitness Nederland franchise samenwerkingen gestart met lokale Personal Trainers maar ook sportschoolhouders, fysiotherapeuten,  Lifestyle Coaches en zelfs enthousiastelingen zonder sportachtergrond. Onze Personal Trainers zijn allemaal zeer enthousiast, energiek en gemotiveerd. Dit zijn de kernkwaliteiten die je nodig hebt om een goede Personal Fitness Nederland ondernemer te worden. Je wordt door ons intern opgeleid op het gebied van sales, ondernemerschap en het Fit for Life programma.

 

Meer informatie

Heb jij interesse om een eigen studio te openen of om je huidige klantenbestand uit te breiden? Vraag dan direct online alle informatie aan via bijgaand formulier. Wij sturen je de franchise brochure toe en zullen aansluitend telefonisch contact opnemen om de mogelijkheden in jouw regio te bekijken en eventuele vragen te beantwoorden. Informatie aanvragen is uiteraard geheel vrijblijvend!

 

 
Actief sinds: 2016
Contractduur: 5 jaar
Vereiste ervaring:

Je moet fit en energiek zijn! Een sportopleiding is niet vereist maar heeft wel de voorkeur. Veel van onze ondernemers hebben een opleiding Sport & Bewegen, CIOS, AALO, Fitvak A & B, Fitness instructeur 1 & 2 en overige opleidingen, cursussen en trainingen zoals pilates instructeur, yoga, fysiotherapeut, (sport)masseur of andere sport/zorg gerelateerde opleidingen. Net als opleiding is werkervaring ook geen vereiste maar heeft het wel de voorkeur (we hebben voorbeelden van een aantal ondernemers zonder sport achtergrond die nu wel succesvol ondernemer zijn). Werkervaring als Personal Trainer, fitness instructeur, voedingsconsulent, et cetera zijn allen goede werkervaringen die aansluiten bij Personal Fitness Nederland.

Type samenwerking: Franchise
Aantal medewerkers: 1 FTE (gemiddeld)
Inkoop: Centraal  
Training en opleiding:

3-daagse training in trainingscentrum Tilburg. Iedere maand 1 centrale trainingsdag waarbij de ondernemers minimaal 6x per jaar aanwezig dienen te zijn.

Entreegeld:
Omschrijving:

In persoonlijk gesprek

Gemiddelde totale investering: 20.000,00
Omschrijving:

Gelijk aan benodigd werkkapitaal.

Benodigd eigen vermogen: 5000,00
Omschrijving:

Minimaal benodigd bedrag.

Gemiddelde omzet per vestiging: 9000,00
Omschrijving:

€ 9.000,- per maand na 8 maanden oplopend tot € 15.000,- per maand na 16 maanden

Fee Omschrijving
Franchise fee 0,00 Euro

In persoonlijk gesprek

Marketing fee 0,00 Euro

In persoonlijk gesprek

Lid NFV: Geen lid
Lid BFF: Nee
Franchise keurmerk: Nee
Verzorgingsgebied: Aantal inwoners  
Eigen vestigingen: 0
Franchise vestigingen: 62
Totaal vestigingen: 62
Type vastgoed: Bedrijfsruimte
Type locatie: B   C   Periferie   Bedrijventerrein   Anders  
Oppervlakte BVO: 80-100  

Interesse in Personal Fitness Nederland? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!

Informatie aanvragen
  • Franchise
  • Non-Food
  • Fitness- en afslankcentra

Gratis informatie aanvragen

Franchise Formules Personal Fitness Nederland

Interesse in Personal Fitness Nederland? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!


Informatie aanvragen

VideoDeel deze franchiseformule