Businesspartner worden?

 

 

We onderscheiden binnen de FranchiseFormules Adviestak twee niveau’s van samenwerking:


1. Businesspartners

De bij de Adviestak aangesloten Businesspartners zijn zelfstandige ondernemers (c.q. bedrijven) die ruime ervaring hebben met het businessmodel franchise of een gerelateerd deelgebied daarvan. Elke businesspartner heeft in het verleden zijn of haar eigen expertise en ervaring opgebouwd, kort voor u samengevat op ieders gepersonaliseerde partnerpagina. Businesspartners kunnen binnen het samenwerkingsverband gebruik maken van de formule database, de kandidatenbank, de naamsbekendheid en het potentieel wervend vermogen van het portaal FranchiseFormules.NL.

In de Business sectie vindt u tevens de logo’s + bedrijfsbeschrijvingen van de aangesloten partners. Hier leest u in welke specifieke produkten of diensten de bedrijven van onze partners gespecialiseerd zijn.

FranchiseFormules.NL werkt nauw samen met de aangesloten Businesspartners om een bredere en kwalitatief betere dienstverlening te kunnen bieden. Daartoe wordt doorlopend actuele informatie en kennis over de franchisebranche gedeeld. Indien van toegevoegde waarde wordt de dienstverlening van onze partners uiteraard actief aangedragen bij de formuleklanten waar we in gezamenlijkheid voor werken.

De Businesspartners van FranchiseFormules.NL komen elke 6 tot 8 weken bijeen om actuele zaken uit de franchisebranche te bespreken en recente ervaringen uit te wisselen. Deze partnermeetings vinden plaats in zowel Nederland als België. Ook komen de partners eens per jaar samen op de FranchiseFormules Netwerkmiddag.


2. Organisatiepartners

Met de bij de Adviestak aangesloten Organisatiepartners wordt vooral op strategisch vlak samengewerkt. Het betreft Rijksuniversiteit Groningen, Franchise- & Formulebeurs Onderneem ‘t!, Medem Publishing (The Question Library) en de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV). FranchiseFormules.NL zet zich samen met de aangesloten Organisatie partners vooral in om (wetenschappelijke) kennis en ervaring over franchise te delen.


Interesse gewekt?

Bedrijven of instanties uit de franchisebranche die interesse hebben om aan te sluiten bij het samenwerkingsverband kunnen hier meer informatie aanvragen.

 

 

)