Businesspartner worden?

We onderscheiden binnen de FranchiseFormules Adviestak twee niveau’s van samenwerking:

1. Businesspartners

De bij de Adviestak aangesloten Businesspartners zijn zelfstandige ondernemers / bedrijven die ruime ervaring hebben met het businessmodel franchise of een gerelateerd deelgebied daarvan. Elke businesspartner heeft in het verleden zijn of haar eigen expertise en ervaring opgebouwd, kort voor u samengevat op ieders gepersonaliseerde partnerpagina. Op FranchiseFormules.NL staan in de Business sectie tevens bedrijfsvermeldingen van aangesloten partners. Hier leest u in welke specifieke produkten of diensten de bedrijven van onze partners gespecialiseerd zijn.

Businesspartners kunnen binnen het samenwerkingsverband gebruik maken van de formule database, de naamsbekendheid en het potentieel wervend vermogen van de portalen FranchiseFormules.NL en De Nationale Franchise Gids.

De Businesspartners van FranchiseFormules.NL komen eens in de twee maanden bijeen om actuele zaken uit de franchisebranche te bespreken en recente ervaringen uit te wisselen. Deze partnermeetings vinden plaats in zowel Nederland als België. Ook komen de partners eens per jaar samen op de FranchiseFormules Netwerkmiddag.

De benefits kort samengevat:

  • Persoonlijke partnerpagina op FranchiseFormules.NL;
  • Bedrijfsvermelding op FranchiseFormules.NL;
  • Aankondiging van uw toetreding als Businesspartner op FranchiseFormules.NL en De Nationale Franchisegids;
  • Toegang tot de formule database (1.500+ franchiseformules);
  • Presentatie van uw bedrijf op de eerstvolgende Partnermeeting;
  • Vrij publiceren van columns en persberichten op FranchiseFormules.NL en in de wekelijkse nieuwsbrief;
  • Deelname aan de jaarlijkse FranchiseFormules Netwerkmiddag (gereduceerd tarief).

FranchiseFormules.NL werkt nauw samen met haar Businesspartners om een bredere en kwalitatief betere dienstverlening te kunnen bieden. Daartoe wordt doorlopend actuele informatie en kennis over de franchisebranche gedeeld. Als nieuwe partner bent u zelf natuurlijk ook bereid om kennis, kunde (en inkomsten) te delen. Wie niet kan delen kan immers ook niet vermenigvuldigen!

2. Organisatiepartners

Met de bij de Adviestak aangesloten Organisatiepartners wordt vooral op strategisch vlak samengewerkt. Het betreft op dit moment de Rijksuniversiteit Groningen, Franchise- & Formulebeurs Onderneem ’t! en Medem Publishing (The Question Library). FranchiseFormules.NL zet zich samen met Organisatiepartners vooral in om (wetenschappelijke) kennis en ervaring over franchise te delen.

Partner Worden?

Bedrijven / personen of instanties uit de franchisebranche die interesse hebben om aan te sluiten bij de FranchiseFormules Adviestak kunnen hier meer informatie aanvragen.

Managing Partner Jan-Piet Broersma neemt aansluitend contact met u op en zal u, bij wederzijds welbevinden, van meer informatie voorzien over voorwaarden en vervolg.

)