Bakker Bart heropent vestiging in Leeuwarden

Datum: april 26, 2022

Bakker Bart heeft  op 23 april jl. na een lange sluiting en een zeer ingrijpende renovatie zijn vestiging in Leeuwarden heropend. Met deze vernieuwde en verruimde vestiging aan de Wirdumerdijk 5 gaat ondernemer Douwe Mulder zich volledig richten op horeca en bezorgen.

De vestiging aan de Wirdumerdijk 5 in Leeuwarden heeft de nieuwste Bakker Bart uitstraling gekregen. Een huiselijke sfeer is gecreëerd met behulp van sfeervol meubilair, vernieuwde winkelcommunicatie en natuurlijk de gastvrije ondernemer met zijn team. De winkel is ingericht volgens de laatste formuleontwikkelingen zoals digitale menuschermen en nieuwe presentatiemeubels.  Een echte eyecatcher is een muurtekening van Lex van Elten, waarop de skyline van Leeuwarden te bewonderen is. De coproductie tussen Bart’s Retail en de visie en inbreng van ondernemer Douwe heeft geleid tot een zeer mooi resultaat. Voor bakkerijproducten, de lekkerste koffie met iets zoets en de lekkerste tussendoortjes kan de consument nu weer naar de Wirdumerdijk.

Douwe Mulder is al enige tijd franchisenemer van  Bakker Bart in Leeuwarden, waarmee hij eveneens actief is de bezorgmarkt in Leeuwarden. Met zijn vernieuwde Bakker Bart zet Douwe een mooie volgende stap met zijn onderneming.

Over Bakker Bart

Bart’s Retail B.V., gevestigd in Utrecht en onderdeel van Vital Food Group B.V. is de franchisegever van Bakker Bart. Bart’s Retail opende in 1977 de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 135 winkels, die verspreid zijn over het hele land. Bakker Bart winkels hebben als uniek kenmerk dat er gebruik wordt gemaakt van vers deeg waarmee dagelijks verse broodproducten worden bereid in de winkel zelf. Bij Bakker Bart koop je broodproducten voor thuis maar kun je er ook terecht voor een lekker ontbijt, koffie met iets lekkers, een heerlijke lunch of verse warme snack.

DELEN

Franchiseformule: Bakker Bart

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.