Fries Franchise Treffen 2024

Datum: maart 14, 2023

Een eigen onderneming in Leeuwarden beginnen? Dat kan! Bijvoorbeeld als franchisenemer van één van de vele Nederlandse of internationale franchiseformules. Binnenkort (datum volgt) zijn geïnteresseerden van harte welkom bij het event ‘Fries Franchise Treffen’ (voorheen Franchisemarkt 058), waar meerdere franchise-organisaties, (kandidaat-)franchisenemers, investeerders en vastgoedaanbieders alles komen vertellen over de mogelijkheden voor nieuwe ondernemers. Van harte welkom!

Leeuwarden wordt groener: ook de winkels

De franchiseformules die zich dit jaar komen presenteren hebben allen een bedrijfsfilosofie waarbij waarden als ‘duurzaamheid’, ‘groen ondernemen’, ‘circulairiteit’ én ‘innovatie’ niet meer weg te denken zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan snelgroeiende, populaire franchiseformules als The Swapshop, Vegan Heroes, City Hub (Opslag & stadsdistributie), Anne&Max, Eazie of Copper Branch. De gemeente Leeuwarden moedigt de vestiging van ondernemingen met een groene bedrijfsfilosofie aan, het sluit aan bij de visie in het coalitieakkoord ‘Vergroenen, verbinden en verwaarden’.

Fries Franchise Treffen wordt georganiseerd door FranchiseFormules.NL, Stichting Binnenstadsmanagement en Gemeente Leeuwarden.

Wanneer:Datum volgt
Waar:Grand-café Fire / Boutique Hotel Leeuwarden
Tijd:18.30 – 22.00
Voor wie?Kandidaat-ondernemers
Aanmelden:Inschrijven voor deelname

Over Leeuwarden

De gemeente Leeuwarden telt zo’n 125.500 inwoners waarvan er 95.000 in de stad wonen. Er zijn 11.400 bedrijfsvestigingen, goed voor ruim 60.000 banen. Er studeren 34.000 studenten (MBO, HBO en WO). Jaarlijks bezoeken ca. 850.000 toeristen de stad die om zijn rijke historie, het grote cultuuraanbod en de goed gevulde evenementenkalender zeer in trek is bij nationale en internationale bezoekers. De titel Culturele Hoofdstad 2018 heeft Leeuwarden bekend gemaakt als een populaire destinatie voor een meerdaagse citytrip. De stad Leeuwarden heeft een bruisende historische binnenstad en in de stad en gemeente zijn verschillende grotere winkelkernen die mogelijkheden bieden tot het vestigen van nieuwe retail- of horecabedrijven.

Agenda Binnenstad

In 2021 is er door de gemeente Leeuwarden een ‘Agenda Binnenstad’ opgesteld waarin ambitieuze plannen staan om de binnenstad nog aantrekkelijker te maken. Ondernemers uit detailhandel, horeca, cultuur en ook bewoners en pandeigenaren hebben het hele jaar 2022 volop meegepraat over de plannen voor de lange termijn. Een belangrijk uitgangspunt bij de plannen is dat de binnenstad zijn unieke eigenschappen wil versterken, het stadscentrum wordt nog meer de ‘place- to-be’ met de nadruk op funshoppen, uitgaan, cultuur, evenementen, recreëren en wonen. Er is ruimte voor versterking van de culturele agenda, voor groen en circulariteit, voor vergroting van de autoluwe zone, voor alles wat de binnenstad nóg mooier maakt.Meer informatie

Voor meer informatie over Fries Franchise Treffen en/of deelname klik hier

U kunt ook contact opnemen met:

Dhr. Jan-Piet Broersma, FranchiseFormules.NL
T. 06-417 455 27
M. info@franchisingetc.com


DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.