Franchiseformule: COPPER BRANCH

Food - Fast Food

Informatie aanvragen

COPPER BRANCH

 

De voedselrevolutie begint hier!

Onze COPPER BRANCH restaurants worden succesvol gerund dankzij methoden en systemen die erop zijn gericht om dezelfde kwaliteit van voeding, klantenservice en merkbeleving te garanderen in alle COPPER BRANCH vestigingen.

Een COPPER BRANCH franchisenemer worden vraagt weinig of zelfs geen enkele ervaring in de restaurantbranche: als uw passie ligt bij het omgaan met personeel en klanten en de trots om goed en gezond voedsel te serveren, dan komt dat wel goed. Ons uitgebreid opleidingsprogramma verzekert onze franchisenemers en restaurantmanagers ervan dat ze elk aspect van hun COPPER BRANCH-restaurant beheersen. Ons team voorziet u van alle handleidingen, brochures en advertenties om succesvol te zijn.

We herinvesteren constant in klantgericht gegevensonderzoek en werken doorlopend aan de verbetering van onze systemen en operations. We werken rechtstreeks met onze franchisenemers samen om op basis van hun eigen locatie strategische doelstellingen te bepalen. Onze voornaamste zorg gaat uit naar het valoriseren van het ondernemerschap van onze franchisenemers en op hun beurt zorgen zij er voor om het verschil te maken met de gezonde maaltijden die ze onze klanten serveren.

 

Waarom COPPER BRANCH?

COPPER BRANCH biedt een consumentenervaring die momenteel geen enkel ander fastfoodrestaurant biedt. COPPER BRANCH wordt enorm warm ontvangen gezien de gemiddelde consument tegenwoordig meer dan ooit gezond wil eten.

De essentie van de fastfoodrestaurants van COPPER BRANCH is gebaseerd op het welzijn en op plantaardige, niet-GGO-producten. Onze missie bestaat erin om heerlijk plantaardig voedsel te serveren, bereid op basis van verse en gezonde ingrediënten, snel geserveerd door vriendelijk personeel in een ethisch en verantwoord kader. COPPER BRANCH staat dus duidelijk voor een Nieuwe Food Revolutie!

 

Financiële criteria

COPPER BRANCH is op zoek naar financieel gezonde franchisepartners om haar wereldwijde groei te realiseren. Kerncijfers vindt u verder op de specifieke infobuttons.

 

Contact

Bedankt voor uw interesse in COPPER BRANCH. Om verder te gaan met het onderzoeken van de opstart van uw eigen COPPER BRANCH franchisevestiging in Nederland of België vult u bijgaand online informatie aanvraagformulier in waarin uw interesse, uw huidige ervaring en uw financiële situatie worden vermeld. We sturen u dan graag ons aanvraagformulier toe en nemen contact met u op.

Als u direct geïnformeerd wilt worden over de mogelijkheden binnen de COPPER BRANCH formule dan kunt u telefonisch contact opnemen met onze Belgische businesspartner Luc Deraedt

T. +32 (0)478 919305
Actief sinds: 2015
Contractduur: 7 jaar
Vereiste ervaring:

Geen

Type samenwerking: Hard franchise
Aantal medewerkers: 7 FTE (gemiddeld)
Inkoop: Centraal  
Training en opleiding:

3 weken in Montreal gevolgd door assistentie ter plaatse na opening

Entreegeld: 20000
Omschrijving: Op aanvraag   ›
Gemiddelde totale investering: 400000
Omschrijving: Op aanvraag   ›
Benodigd eigen vermogen: 120000
Omschrijving: Op aanvraag   ›
Gemiddelde omzet per vestiging: Op aanvraag   ›
Omschrijving:

Informatie wordt verstrekt in persoonlijk gesprek

Fee Omschrijving
Marketing fee 2,5 Procent
Reclame fee 1 Procent

Voor lokale marketing

Lid NFV: Geen lid
Lid BFF: Nee
Franchise keurmerk: Nee
Verzorgingsgebied: Aantal inwoners  
Eigen vestigingen: 7
Franchise vestigingen: 14
Totaal vestigingen: 21
Type vastgoed: Anders
Type locatie:  
Oppervlakte BVO: 40-180  

Interesse in COPPER BRANCH? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!

Informatie aanvragen
  • Franchise
  • Food
  • Fast Food

Gratis informatie aanvragenInteresse in COPPER BRANCH? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!


Informatie aanvragen

VideoGerelateerd nieuws

Deel deze franchiseformule