Hoofdsponsoren FranchiseFormules Netwerkmiddag bekend

Datum: januari 25, 2018

AG Hart Advocaten en Capital Circle zijn de twee hoofdsponsoren van de FranchiseFormules NetwerkmiddagDit netwerkevent voor franchisegevers wordt op donderdag 22 Maart 2018 in Hotel New York te Rotterdam voor de zevende maal in successie (bekijk eerdere edities) door FranchiseFormules.NL georganiseerd. 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Netwerkmiddag vindt plaats als er innovatieve of anderszins interessante ontwikkelingen zijn binnen de franchisebranche die de aandacht vragen van onze klanten: de franchisegevers / formule-eigenaren. Tijdens de Netwerkmiddag staat het delen van kwalitatief hoogwaardige informatie over een bepaald thema altijd centraal. Ook het netwerken, kennismaken én kennisdelen met collega-professionals uit de franchisebranche in een aangename omgeving staat altijd centraal.

In 2018 is het centrale thema: De implementatie van eCommerce binnen franchiseformules. Mr. Jeff ‘t Hart van AG Hart Advocaten & Adviseurs is aangesloten als businesspartner bij de FranchiseFormules Adviestak. Hij heeft de laatste jaren veel ervaring opgedaan met het centrale thema bij de uitvoering van juridische werkzaamheden voor een aantal grote formuleklanten. Hij zal zijn ervaringen met eCommerce tijdens de middag met u delen en een aantal “Do’s and Don’ts” tegen het voetlicht houden. Ook hebben we twee franchisegevers van aansprekende, internationaal opererende formules bereid gevonden om hun visie en formulespecifieke ervaringen op het gebied van eCommerce te komen presenteren.

De FranchiseFormules Netwerkmiddag is alleen toegankelijk voor franchisegevers / formule-eigenaren en hun directeur(en) / franchisemanager(s). Ook de sponsor(en) en bij ons aangesloten Businesspartners zullen aanwezig zijn bij de middag. 

 

Deelnemen

Klik hier om in te schrijven voor deelname.

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.