Sponsoring

 

 

De 7e FranchiseFormules Netwerkmiddag is alleen toegankelijk voor franchisegevers en leidinggevenden werkzaam binnen het management van een franchiseformule. Ook de bij ons aangesloten businesspartners zijn altijd aanwezig bij de middag. Bent u zelf géén franchisegever en ook (nog) niet aangesloten bij onze Adviestak  dan kunt u toch uw bedrijfsnaam verbinden en deelnemen aan de Netwerkmiddag door deze te sponsoren.

Er zijn 2 sponsormogelijkheden:

  • Hoofdsponsorschap. Als hoofdsponsor van de FranchiseFormules Netwerkmiddag profiteert u van alle mogelijke vermeldingen / opnames in de uitgaande communicatie rondom de FranchiseFormules Netwerkmiddag. U bent daarnaast prominent aanwezig tijdens de middag met 3 personen. Voor (de) hoofdsponsor(en) worden twee staande banners geplaatst bij de entree en/of in de zaal. De Hoofdsponsor wordt met naam en toenaam genoemd en persoonlijk bedankt door de speaker tijdens opening en afsluiting van de Netwerkmiddag 2018.
  • Als hoofdsponsor van de Netwerkmiddag ontvangt u factuur voor een bijdrage van € 1.500,- (excl. BTW).

  • Subsponsorschap. Als subsponsor van de Netwerkmiddag wordt uw bedrijf voor het voetlicht gebracht middels vermeldingen / opname in de uitgaande communicatie rondom de FranchiseFormules Netwerkmiddag, te weten:

– Programmaboekje (uw logo);
– Toegangskaarten (uw logo);
– Persberichten ( “..mede mogelijk gemaakt door” vermelding + uw logo);
– Tafeldisplays (uw logo);
– Beamer presentatie (uw logo + bedrijfsnaam). Vertoning tijdens pauzes en netwerkmomenten;
– Publicatie in wekelijkse nieuwsbrieven;
– Vermelding in videoverslag.

Als subsponsor van de Netwerkmiddag krijgt u uitnodiging voor deelname met twee personen. U ontvangt factuur voor een bijdrage van € 750,- (excl. BTW).

Zowel onze Hoofd- als Subsponsoren kunnen (een) item(s) of gadget(s) aanleveren voor de goodiebags die worden uitgedeeld aan de deelnemers na afloop.

 

 

)