Eerdere edities

 

 

 

FranchiseFormules.NL heeft reeds zes maal eerder in successie de FranchiseFormules Netwerkmiddag georganiseerd.

 

Editie 2016

In de voorlopig laatste editie, die plaats vond in 2016 in Hotel New York te Rotterdam, kregen de bezoekers veel nieuwe informatie, interessante tips en relevante stellingen voorgelegd over het centrale thema Crowdfunding & Franchise. Onder het motto: Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder! kregen de bezoekers praktisch toepasbare informatie aangereikt waarmee men direct aan de slag kon binnen de formule.

 

 

Editie 2013

De Netwerk editie van 2013 vond plaats in het zonovergoten Strandpaviljoen Zeezicht in Castricum aan Zee. Het centrale thema “Hoe grijp je een kubieke centimeter kans? had betrekking op de rol van de franchisenemer binnen formules. Hoe zorg je er als franchisegever voor dat je franchisenemers optimaal functioneren en renderen? Vijf gekwalificeerde sprekers kwamen hierover vanuit verschilende invalshoeken aan het woord (lees artikel).

 

 

 

 

 

 

 

 

De edities daarvoor vonden plaats in 2011 (DeFabrique, Utrecht), 2009 (Zalmhuis, Rotterdam), 2008 (Vechthuis, Utrecht) en 2007 (Novotel, Amsterdam).

 

Hieronder een aantal video-impressies:2011

Videoverslag van de 4e FranchiseFormules Netwerkmiddag die plaats vond op 18 mei 2011 in DeFabrique in Utrecht. Thema was ‘Het belang van Social Media en Nieuwe Marketing voor formules’. Dagvoorzitter en keynote spreker was Richard van Hooijdonk (MarketingMonday). Gastsprekers waren Nicole Verburg (Rituals), Katherine Kucherenko en Ronald Coelman (Nyenrode Business Universiteit).
2009

Een impressie van de 3e FranchiseFormules Netwerkmiddag gehouden op woensdag 7 oktober 2009 in het Zalmhuis te Rotterdam met als thema ‘Inzicht in kwaliteit’ Sprekers waren toen: Dhr. Enno de Graaff (dagvoorzitter), Dr. Maryse Brand (Rijksuniversiteit Groningen), mevr. Emy Smolders (Franchise Keurmerk), mr. Jos Burgers (Nederlandse Franchise Vereniging) en dhr. Jan de Sutter (Belgische Franchise Federatie).
2007

Impressie van de 1e FranchiseFormules Netwerkmiddag (2007) met als thema ‘Strategische Interacties tussen franchisegever en franchisenemer’. Sprekers waren toen: Dhr. Enno de Graaff (dagvoorzitter), Dr. Evelien Croonen (Rijksuniversiteit Groningen), mr. Jeff ’t Hart (EFC Juridische diensten) en dhr. Philip Abernathy (Wisdom Groep).


)