Ter overname: Matrasdirect.nl Genemuiden

Datum: maart 5, 2019

De franchiseformule Matrasdirect.nl uit Emmen zoekt ook nog een ambitieuze franchisenemer of franchiseneemster voor de overname van de bestaande vestiging in Genemuiden. Eerder al publiceerden wij op FranchiseFormules.NL de aangeboden ’ter overnames’ van de vestigingen van Matrasdirect.nl in respectievelijk Dronten en Wolvega.

Voorop staat dat je gekwalificeerd, ambitieus en gedreven bent om deze vestiging nog succesvoller te maken in de toekomst. Uiteraard in nauwe samenwerking met de franchisegever uit Emmen.

Matrasdirect.nl Genemuiden

Parameters

  • Adres: Schering 23 , Genemuiden
  • Verkoop oppervlak: 850 m2 (eventueel uit te breiden tot 1450 m2) ;
  • Groot eigen parkeerterrein;
  • Perfecte laad- en los mogelijkheden;
  • Huurprijs nader overeen te komen;
  • Minimaal benodigd eigen vermogen voor overname: € 20.000,-.

Interesse?

Bekijk eerst het volledige formuleprofiel van Matrasdirect.nl op deze website en reageer online.

Of neem direct telefonisch contact op met dhr. Jan-Piet Broersma van FranchiseFormules.NL voor meer informatie: 
06-417 455 27.

Tip van de redactie!

Bekijk op ons portaal ook de eerder gepubliceerde berichten over de ter overname aangeboden vestigingen van Matrasdirect.nl in Dronten en Wolvega.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.