Ter Overname: MatrasDirect.nl Dronten

Voor de franchiseformule MatrasDirect.nl uit Emmen zoeken wij een ambitieuze franchisenemer of franchiseneemster voor de overname van de bestaande vestiging in Dronten.

Om als kandidaat in aanmerking te komen voor deze overname heb je tenminste een affiniteit met de Meubel – & Beddenbranche. Bij voorkeur heb je ook aansprekende ervaring in die specifieke branche en/of je bent eerder actief geweest als ondernemer of verkoper in “Fast Moving Consumer Goods”.

Voorop staat dat je gekwalificeerd, ambitieus en gedreven bent om deze vestiging nog succesvoller te maken in de toekomst. Uiteraard in nauwe samenwerking met de franchisegever uit Emmen.

Parameters

  • Adres: De Dieze 14, Dronten;
  • Verkoop oppervlak: 1000 M2;
  • Eigen parkeerterrein;
  • Perfecte laad en los mogelijkheden;
  • Huurprijs nader overeen te komen;
  • Minimaal benodigd eigen vermogen voor overname: € 20.000,-.

Interesse?

Bekijk eerst het volledige formuleprofiel van MatrasDirect.nl op deze website en reageer online.

Of neem direct telefonisch contact op met dhr. Jan-Piet Broersma van FranchiseFormules.NL voor meer informatie: 06-417 455 27.

DELEN

Franchiseformule: Matrasdirect.nl

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.