Mr. Jeff ’t Hart (AG Hart Advocaten) spreker op FranchiseFormules Netwerkmiddag

Datum: februari 5, 2018

De 7e FranchiseFormules Netwerkmiddag vindt plaats op donderdag 22 Maart a.s. in Hotel New York te Rotterdam. Centraal thema van de 7e editie is: eCommerce binnen franchiseformules: Die mix van clicks en bricks is niet niks … 

Tijdens de Netwerkmiddag 2018 zal Mr. ’t Hart onder meer vertellen over de wijze waarop in franchiseverband omgegaan moet worden met de verschillende kanalen die er zijn om in contact te komen met klanten en je diensten of producten te verkopen: “De verschillende kanalen en de verschillende rollen die franchisegever en franchisenemer daarbij hebben zorgen vaak voor frictie en mogelijke geschillen. Ook het hoge tempo waarin de ontwikkelingen zich tegenwoordig opvolgen zorgt voor discussies”.

Jeff zal ingaan op de wijzen waarop je als franchisegever en franchisenemer gezamenlijk afspraken kunt maken over de implementatie. Ook zal worden ingegaan op de gevallen wanneer niet samen afspraken gemaakt kunnen worden, en de (mogelijke) consequenties hiervan. Vervolgens zullen deze ervaringen worden gebundeld in een lijstje met do’s & don’ts op het gebied van E-commerce binnen franchiseformules.

Mr. Jeff ’t Hart is al jaren aangesloten als businesspartner bij de FranchiseFormules Adviestak. Hij startte zijn juridische loopbaan bij een internationaal advocatenkantoor. Hij heeft zich in de loop der jaren steeds meer toegelegd op het (internationale) contracten- en verbintenissenrecht met als specialisaties franchise- en andere samenwerkingsverbanden. Hij was oprichter van het gespecialiseerde ‘niche’ advocatenkantoor Hart Legal Franchise Advocaten (HLF), thans AG Hart Advocaten. Hij staat dagelijks zowel toonaangevende (franchise)organisaties als individuele en collectieve (franchise)ondernemers en (franchise)verenigingen met raad en daad bij.

Deelnemen

De Netwerkmiddag wordt op donderdag 22 Maart 2018 a.s. voor de zevende maal in successie georganiseerd door FranchiseFormules.NL.

Tijdens de Netwerkmiddag staat het delen van kwalitatief hoogwaardige informatie over een bepaald thema altijd centraal. Daarnaast ligt de focus op netwerken, kennismaken én kennisdelen met collega-professionals uit de franchisebranche.

De FranchiseFormules Netwerkmiddag is toegankelijk voor franchisegevers / formule-eigenaren en hun directeur(en) / franchisemanager(s).

Klik hier om in te schrijven. ')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.