Franchisebeurs Onderneem ’t! op 19 en 20 april in Nijkerk

Datum: april 11, 2018

Dit jaar wordt de landelijke Franchisebeurs Onderneem ‘t! gehouden op 19 en 20 april bij De Loods in Nijkerk. Deze beurs is hét jaarlijkse trefpunt voor ondernemers die een eigen zaak willen openen en zich willen aansluiten bij een franchiseformule zoals Ontzorgd Verhuizen, Bakker Bart, Délifrance, FEBO, Kwalitaria, Leonidas of Specsavers.

Kom in contact met 50 franchiseformules

Op de beursvloer zijn 50 franchiseformules als standhouder vertegenwoordigd, daarnaast is er een uitgebreid seminarprogramma waarin aan startende ondernemers alles over franchising wordt uitgelegd.  ‘’De beurs biedt aan startende ondernemers de mogelijkheid om in één dag kennis te maken met verschillende franchiseformules.’’ vertelt Tom Barten, mede-beursorganisator van de Franchisebeurs Onderneem ‘t!. Nieuw dit jaar is een Vraag & Aanbod-wand met een overzicht van alle ter overname beschikbare en nieuw te openen vestigingen.

Bezoek gratis de beurs

Naar verwachting komen er dit jaar 1.500 bezoekers. De beurs bezoeken is gratis voor iedereen die geïnteresseerd is in ondernemen in franchiseverband! Kaarten kunnen worden aangevraagd via www.ikwordondernemer.nl. Een overzicht van alle standhouders is zichtbaar via deze link.

Red.

FranchiseFormules.NL is mediapartner van de beurs en zal ook dit jaar weer aanwezig zijn op de vloer.
Bezoek ons op stand nr. 8.  ')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.