Copper Branch: De voedingsrevolutie begint hier!

Datum: mei 23, 2018

De franchiseformule Copper Branch startte zijn eerste restaurant in 2015 in Montreal. Ondertussen zijn er 21 restaurants open waarvan 14 onder franchise, staan er 71 nieuwe openingen gepland in Canada, 4 in de VS, een eerste in Frankrijk, en dit allemaal voor de volgende 12 maanden. Tijd dus voor Copper Branch Europe!

Waar staat Copper Branch voor? Voor niets minder dan een ware voedingsrevolutie. De consument van vandaag is meer en meer op zoek naar gezonde voeding als alternatief voor het traditionele fastfoodaanbod, en dus biedt Copper Branch de consument een ervaring die bij geen enkel ander restaurant in de fastfood te vinden is.

“Het is onze missie om heerlijk 100% plantaardig voedsel te serveren, bereid op basis van verse en gezonde ingrediënten, snel geserveerd door vriendelijk personeel in een ethisch en verantwoord kader”, aldus Martin Ayotte, de masterfranchisenemer voor Frankrijk, Monaco en de Benelux. “Een Copper Branch franchisenemer worden vraagt weinig of zelfs geen enkele ervaring in de restaurantbranche: als uw passie ligt bij het omgaan met personeel en klanten en de trots om goed en gezond voedsel te serveren, dan komt dat wel goed”, vervolgt hij.

Meer details en informatie over de formule Copper Branch vindt u in het formuleprofiel.

Kandidaten die willen aansluiten bij deze succesformule kunnen zich melden via het online aanvraagformulier op FranchiseFormules.NL. Of men kan zich rechtstreeks wenden aan dhr. Luc Deraedt, onze Belgische businesspartner, die de rekrutering van Copper Branch franchisenemers in de Benelux behartigt:

T. +32 (0)478/919305 ')}

DELEN

Franchiseformule: COPPER BRANCH

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.