De 8e FranchiseFormules Netwerkmiddag

Datum: maart 27, 2019

Op maandag 1 April 2019 vindt in De Fabrique in Maarssen voor de 8e maal in successie de ‘FranchiseFormules Netwerkmiddag’ plaats. De Netwerkmiddag wordt altijd georganiseerd als er innovatieve of anderszins interessante ontwikkelingen zijn binnen de franchisebranche die de aandacht vragen van onze klanten: de franchisegevers / formule-eigenaren. 

Het centrale thema van de editie van dit jaar is: 

Convenience binnen de Keten

“Op welke wijze kunt u als franchisegever bepaalde methodes, werkwijzes, procedures of processen vereenvoudigen, verbeteren en/of optimaliseren zodat het opereren van uw franchiseformule soepeler en effectiever verloopt?”

Een aantal gekwalificeerde sprekers van de FranchiseFormules Adviestak zal die middag, vanuit verschillende disciplines, haar licht laten schijnen op dit thema.


Programma

De conferentiezaal in De Fabrique gaat open voor inloop en een kop koffie met een broodje om 12;00 uur. Vanaf 12;30 uur vinden er 4 sprekersessies plaats:

12;30 – 13;00 uur: Belcentrale / dhr. Coert Coomans

13;15 – 13;45 uur: Lekkerland / dhr. Freek van Beek

14;00 – 14;30 uur: Koffiepauze / Netwerkmoment

14;30 – 14;50 uur: SABMedia / dhr. Niels Rehe

15;00 – 15;20 uur: VORM MARTINI / Dhr. Henk-Jan Lasonder

We sluiten de middag geheel volgens traditie af met een gezellige borrel.

Inschrijven

Deelname aan de 8e FranchiseFormules Netwerkmiddag is uitsluitend voor franchisegevers en/of personen werkzaam binnen het management van een franchiseformule. Er zijn dit jaar geen deelnamekosten verbonden aan uw deelname dankzij onze sponsoren.

Klik hier om in te schrijven


DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.