Yoghurt Barn zoekt franchisenemer in Breda

Datum: juli 11, 2018

Yoghurt Barn is klaar voor de volgende stap. De afgelopen zes jaar hebben we 12 eigen locaties geopend, Yoghurt Barn op wielen gezet met onze Foodtruck, de Food-Retail Award (2017), de Scale-Up Award (2018) en de Happy Service Award (2018) gewonnen en vooral ontzettend veel ervaring opgedaan. Nu willen we de rest van het land veroveren, en daar hebben we jou als local hero uit Breda voor nodig!

Voorheen hebben wij bewust alles in eigen beheer gedaan, waardoor we veel hebben geleerd over de horeca en hoe dit voor ons werkt. De afgelopen jaren zijn we continue blijven zoeken naar manieren om te optimaliseren. We hebben geleerd aan welke knoppen we kunnen (en soms moeten) draaien om onze teams, de Barns en de gehele sfeer te verbeteren en onze gasten te blijven verrassen. Inmiddels staat Yoghurt Barn als een huis en zijn we klaar voor franchising.

We zoeken voor nu specifiek een franchisenemer in de stad Breda. Ben jij een inspirerende en resultaatgerichte ondernemer, heb je leidinggevende food & retailervaring, ken je de stad Breda op je duimpje en ben je een people manager met passie voor het verrassen van gasten? Wij kunnen helpen om jouw droom te realiseren! (Belangrijk is wel dat je van yoghurt houdt, natuurlijk!)

Om uitsluitend de meest geschikte kandidaten aan te trekken, hebben we enkele belangrijke criteria. Denk bijvoorbeeld aan een startkapitaal van €200-250k (excl. btw en borgstelling), waarvan je zelf 20% moet bijdragen. Daarnaast kijken we samen naar mogelijke locaties, en vindt er een grondige screening plaats. We hebben deze criteria opgesteld om de kwaliteit van ons merk te kunnen waarborgen, om vervelende verrassingen te voorkomen en om er zeker van te zijn dat het een plezierige samenwerking zal zijn voor beide partijen.

Pas jij in dit plaatje en sta je te popelen om samen met ons aan de slag te gaan? Vraag dan meer informatie aan via bijgaand online formulier in het formuleprofiel. Wij nemen dan binnen een week contact met je op en kijken ernaar uit je te ontmoeten en deze uitdaging samen aan te gaan!

DELEN

Franchiseformule: Yoghurt Barn

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.