Wayback Burgers wil 100 vestigingen in Nederland

Datum: januari 30, 2019
De Amerikaanse fastfoodketen Wayback Burgers wil vanaf 2019 elk jaar drie tot vijf nieuwe restaurants openen in Nederland. Hiermee hoopt de keten gecontroleerd te groeien naar 75 tot 100 vestigingen in Nederland, dit zegt algemeen directeur Stefan Boers tegenover RetailTrends.

Begin december opende de keten zijn eerste Nederlandse locatie in Breda, dit was tevens de eerste vestiging in Europa. Ook is hier de trainingslocatie voor toekomstige ondernemers van Wayback Burgers gevestigd. Boers noemt Breda representatief voor Nederland, dit omdat er een grote hoeveelheid studenten woont maar de stad geen onderdeel is van de grote vier. “Als het in Breda een succes is, is het ook als franchiseconcept goed te vermarkten”, aldus Boers.

Onderscheidend

Volgens Boers onderscheidt Wayback Burgers zich met betere productkwaliteit en hoger serviceniveau dan de bestaande fastfoodketens. Wayback Burgers noemt zichzelf ook wel fast casual,  hierbij worden de fastfood- en restaurantwereld. “Iemand die zich bij een fastfoodketen niet fijn voelt, maar ook niet de tijd of financiële middelen heeft om naar een echt restaurant of grand café te gaan, kan prima bij ons terecht”, aldus Boers.

“We zijn in gesprek met potentiële ondernemers in de grote vier steden, maar ook plaatsen als Groningen, Maastricht en Arnhem zijn interessant”, aldus Boers. De nieuwe keten start volgend jaar ook met een website en bezorgservice in Nederland.

Franchisenemer worden?

Wie als franchisenemer een restaurant wil openen van Wayback Burgers kan meer lezen in het formuleprofiel op FranchiseFormules.NL. Wil je vervolgens in contact gebracht worden met de formule-organisatie reageer dan via het online aanvraagformulier.

Bron: De Nationale Franchise Gids

DELEN

Franchiseformule: Wayback Burgers

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.