Franchiseformule: Wayback Burgers

Food - Restaurants en eetcafes

Informatie aanvragen

The way Burgers were meant to be made

In 1991 opende in Newark Delaware USA een klein hamburger restaurant genaamd Jake’s Hamburgers. In 2018 komt deze nieuwe speler in de fast casual markt naar Nederland onder de naam Wayback Burgers en is de formule klaar om Nederland de liefde voor hamburgers te laten herontdekken. 

Samen met Wayback Burgers franchise jouw stad veroveren

Bent u klaar voor het avontuur van uw leven? Wayback Burgers franchise onderscheid zich van andere formules op basis van hoge kwaliteitsstandaarden in de restaurants, een voortreffelijke service en een lage investering. Zo bedienen we aan tafel en gebruiken we altijd verse ingrediënten. De servicefactor van een regulier restaurant in combinatie met de snelheid en de prijs van een fast casual restaurant. Met dezelfde kernwaardes als die kleine zaak in Delaware streven wij er naar om dagelijks de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

In 2009 werd er gestart met de samenwerking met franchisenemers. Inmiddels zijn er wereldwijd ruim 455 restaurants in ontwikkeling waarvan er 142 locaties open zijn. De komende zomer zal de eerste vestiging van WayBack Burgers in Nederland geopend worden. De ambitie is om in 20 jaar 75 restaurants in Nederland te openen. Met deze ontwikkeling groeit het merk Wayback Burgers tot in de harten van meer en meer gasten, die na een bezoek aan een van onze restaurants graag terug komen. Dit wordt onderstreept door de loyale fans van Wayback Burgers. Met al deze ontwikkelingen is dit het moment om in te stappen in deze moderne en energieke formule.

De ondersteuning van de franchisenemers vindt zowel vanuit Amerika als in Nederland plaats. We leveren alle handvatten om uw vestiging van Wayback Burgers goed te runnen. Waag de stap en bouw uw eigen toekomst samen met ons. We kijken uit om U te leren kennen!

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids
Actief sinds: 2009
Contractduur: 5 jaar met 3 verlengingen van 5 jaar
Vereiste ervaring:

Ondernemersdrang. Geen horeca of ondernemers ervaring nodig. Wel de drive en de passie om mensen iedere dag opnieuw te voorzien van een fenomenaal product en super service.

Type samenwerking: Hard franchise
Aantal medewerkers: 15-20 FTE (gemiddeld)
Inkoop: Centraal  
Training en opleiding:

4 weken trainingsprogramma genaamd de 'Wayback University'. 2 weken in de locatie, 2 weken in een kantoor setting. Zo komen alle onderwerpen aan bod.

Entreegeld: 45.000
Omschrijving:
Gemiddelde totale investering: € 350.000
Omschrijving:

Bij 200 m2 restaurant

Benodigd eigen vermogen: € 100.000
Omschrijving:
Gemiddelde omzet per vestiging: € 750.000
Omschrijving:
Fee Omschrijving
Franchise fee Euro
Royalties 7 Euro
Entree fee 45000 Euro
Lid NFV: Geen lid
Lid BFF: Onbekend
Franchise keurmerk: Onbekend
Verzorgingsgebied: Aantal inwoners  
Eigen vestigingen: 1
Franchise vestigingen:
Totaal vestigingen: 1
Type vastgoed: Winkel
Type locatie: A1   B  
Oppervlakte BVO: 100 - 200 m²  

Interesse in Wayback Burgers? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!

Informatie aanvragen
  • Franchise
  • Food
  • Restaurants en eetcafes

Gratis informatie aanvragenInteresse in Wayback Burgers? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!


Informatie aanvragen

Gerelateerd nieuws

Deel deze franchiseformule