Succesvolle 2e editie van Franchisemarkt 058 in Z-Leeuwarden

Datum: april 5, 2022

Een mooie verzameling franchisegevers / formule-eigenaren, lokale (franchise)ondernemers, pandeigenaren, financiers en vertegenwoordigers van gemeentelijke overheden kwam bijeen op maandag 28 maart j.l. in Z-Leeuwarden voor de 2e editie van Franchisemarkt 058. Dit event werd wederom georganiseerd door het bedrijf FranchiseFormules.NL, de Gemeente Leeuwarden en Stichting Binnenstadsmanagement Leeuwarden.

Doel van deze jaarlijks terugkerende franchisemarkt is het vergroten van de bedrijvigheid en het koppelen van ambitieuze, lokale ondernemers aan franchiseformules met expansiedrang. Franchisemarkt 058 begint al in de middag met een stadswandeling voor franchisegevers onder leiding van binnenstadsmanager Hayo Galema door het centrumgebied. Daarbij wordt uitleg gegeven over de stad Leeuwarden, welke gebieden zijn er precies en waar liggen op dit moment mogelijkheden om iets te openen.

Jan-Piet Broersma (FranchiseFormules.NL) en Hayo Galema openden aansluitend om 19;00 uur de avond met een welkomstwoord. Diverse sprekers vulden daarna het avondprogramma, waaronder vertegenwoordigers van de franchiseformules Anne&Max, Live Escape, New York Pizza, FT-Club, 30ML Coffee Roasters, De Pizzabakkers en eazie. In de pauze werden de aanwezigen verrast met pizza slices van New York Pizza geleverd door Ivo de Jong, franchisenemer New York Pizza in Leeuwarden. Bij het verlaten van de zaal kregen alle aanwezigen een exemplaar van De Nationale Franchise Gids mee. (Red. Wie dit gemist heeft of er alsnog eentje wil ontvangen kan een gids ophalen bij de winkel van Leonidas Leeuwarden in de Kleine Kerkstraat).

De avond werd, zoals te doen gebruikelijk, afgesloten met een gezellige borrel / netwerkmoment in het Grandcafe Z. Daarbij ontstaan altijd diverse nieuwe verbanden die dan in de weken daarna uitgewerkt worden. Reden genoeg voor de organisatoren om ook alvast de organisatie van een 3e editie van Franchisemarkt 058 aan te kondigen in de maand Maart 2023 (exacte datum volgt).


Starten als franchisenemer

Lokale ondernemers die interesse hebben in het opstarten van één van de franchiseconcepten die aanwezig waren bij de 2e editie van Franchisemarkt 058 (Anne&Max, Live Escape, New York Pizza, FT-Club, 30ML Coffee Roasters, De Pizzabakkers en eazie) kunnen vrijblijvend contact opnemen met FranchiseFormules.NL.

DELEN

Franchiseformule: Anne&Max

Franchiseformule: New York Pizza

Franchiseformule: eazie

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.