Straetus Nederland wint NFV Franchise Trofee 2018

Datum: mei 25, 2018

Gisteravond is Straetus Incasso de winnaar geworden van de NFV Franchise Trofee 2018. De prijs werd uitgereikt door Annemarie van Gaal ondernemer en investeerder en Boris van der Ham, voorzitter NFV.

De NFV Franchise Trofee is dè vakprijs voor franchiseformules. De Trofee wordt sinds 2004 ieder jaar uitgereikt en geeft erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid.

Straetus Nederland is met zijn onderscheidende en klantvriendelijke manier van incasseren, de formule in debiteurenbeheer en incasso. Samen met hun circa 31 franchisenemers beheren zij op een ondernemende, transparante en persoonlijke manier debiteuren. Dat maakt hun de winnaar van 2018!

Naast Straetus waren ook Kaldi koffie & thee en Vital4Skool genomineerd voor de NFV Franchise Trofee. Leden en niet-leden van de NFV nomineren hun beste franchiseformule. Hieruit volgen de 3 genomineerden met de meeste stemmen. De genomineerden hebben zichzelf 12 april jl. aan de vakjury gepresenteerd. Op basis hiervan heeft een vakjury 50 punten, verdeeld over de genomineerden, toegekend. Vanavond zijn er promotiefilmpjes van de genomineerden getoond en hebben de leden de andere 50 punten toegekend. Deze combinatie van stemmen heeft Straetus  tot uiteindelijke winnaar gemaakt.

')}

DELEN

Franchiseformule: Straetus Incasso

Franchiseformule: Kaldi koffie en thee

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.