Pim van Rijswijk: Pas op met investeringen in bitcoins vanuit uw BV

Datum: januari 24, 2018

Onze businesspartner Pim van Rijswijk (inzet) gaf deze week in Businessclass onder meer zijn visie op Bitcoins. “Bij VRB verzorgen we de boekhouding en jaarrekening voor vele BV’s en stamrecht

Pim van Rijswijk is senior partner van de FranchiseFormules.NL Adviestak in de regio Utrecht.

BV’s en we worden soms diverse keren per dag gebeld met de vraag of men vanuit een B.V. of stamrecht BV in Bitcoins mag investeren. Vanuit VRB waarschuwen we deze DGA’s, dat wanneer men vanuit een BV of stamrecht BV in Bitcoins investeert, en de Bitcoin onderuit gaat, de kans bestaat dat de Belastingdienst de investering als onzakelijk bestempelt – gelijk aan het meedoen aan een loterij of casino – en je over de verloren investering alsnog moet afrekenen met de Belastingdienst.”

Voor meer informatie neem contact op met Pim.

  ')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.