Nieuwe franchiseformule online: Matrasdirect.nl

Datum: januari 27, 2019

Nieuw online op FranchiseFormules.NL in de categorie ‘Mode- Meubelinrichting en meubelen’ is de formule Matrasdirect.nl uit Emmen. Matrasdirect.nl is Nederlands oudste en eerste online slaapspecialist. Het bedrijf ontwikkelt en test alles in eigen huis en zoekt naar mogelijkheden om steeds meer matrassen te maken die breed inzetbaar zijn. Op dit moment zijn er naast de bekende website, 5 showroom winkels in Nederland. Matrasdirect.nl levert alle matrassen, bed textiel en een groot deel van de boxspring bedden direct uit voorraad. Tevens produceert Matrasdirect.nl in eigen beheer. Productie faciliteiten zijn in eigendom. Ook de inkoop van grondstoffen gebeurt in eigen beheer.

De winkelformule van Matrasdirect.nl

Matrasdirect.nl heeft een unieke collectie op het gebied van boxspring bedden, matrassen, en bed textiel. De best mogelijke kwaliteit tegen lage prijzen. De nadruk ligt altijd op kwaliteit en meerwaarde. Discount prijzen met speciaalzaak kwaliteit inclusief de goede voorlichting in de winkel. Omdat veel klanten graag een matras willen testen wil de organisatie winkels met een ruimere keuze. Tevens heeft Matrasdirect.nl met een uitgebreide boxspring collectie (wellicht de mooiste verkrijgbaar in Europa) waarvan 90% van de bestellingen in een winkel zullen plaatsvinden i.p.v. online.

De cultuur binnen de organisatie kan getypeerd worden als ambitieus, informeel, open, creatief, en vernieuwend. Matrasdirect.nl heeft een solide achtergrond en is een degelijk en financieel gezond bedrijf.


Wat onderscheidt Matrasdirect.nl van de rest?

  • De oudste online matrassen aanbieder in de Benelux;
  • Nog steeds de meest innovatieve;
  • De grootste matrassen keuze online;
  • Alles direct leverbaar;
  • De levertijd is de snelste in de markt;
  • Beter segment voor lagere prijzen;
  • Expert in Amerikaanse matrassen;
  • Expert in biologische matrassen en toppers;
  • Producten met hoog afwerkingsniveau;
  • Sterk in boxspring bedden, eigen productie sinds 2001.

Franchisenemer worden?

Wanneer je ervoor kiest om je eigen Matrasdirect.nl franchisefiliaal te openen dan heb je een aantal zekerheden. Naast de online bekendheid krijg je de opbrengst van elke sale binnen jouw postcodegebied. Zowel in je winkel als online! Bij een online sale worden de bezorging en afwikkeling geheel verzorgd. De klant betaalt de bezorgkosten, de verkoop en handelingskosten worden betaald door de franchisenemer. De opbrengst wordt op je rekening gestort.

Ter Overname

Op dit moment zijn er 3 Matrasdirect.nl filialen ter overname voor franchisenemers: in Dronten, Wolvega en Genemuiden. Binnenkort meer informatie hierover via deze website en onze social mediakanalen. Wil je direct informatie over deze ter overnames neem dan contact op met dhr. Jan-Piet Broersma.

Bekijk meer van Matrasdirect.nl in de formulepresentatie en/of vraag direct meer informatie aan over deze formule. We nemen daarna contact met jou op.

DELEN

Franchiseformule: Matrasdirect.nl

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.