Nieuw online: Gastouderbureau ViaViela

Datum: januari 5, 2022

Je wilt een eigen onderneming runnen, met alle uitdaging en dynamiek die daarbij komt kijken. Hard werken, maar wel de vrijheid hebben om je werk(tijden) zelf in te delen. Kortom het ondernemerschap lonkt, maar je doet het liever niet helemaal alleen. Heb je affiniteit met kinderen en lever je graag een bijdrage aan hun ontwikkeling? Dan is ondernemen samen met franchiseformule ViaViela wellicht iets wat bij jou past. ViaViela heeft mogelijkheden een goedlopend gastouderbureau over te nemen of om zelf een gastouderbureau op te starten in jouw regio. Met name in Noord-Nederland is de formule druk op zoek naar ambitieuze kandidaat-franchisenemers.

Sterk merk

Sinds de oprichting van Gastouderbureau ViaViela in 2005 werkt men al samen als een succesvolle franchiseformule. Lokale franchisenemers leiden de vestigingen. Samen met de medewerkers begrijpen zij als geen ander wat er speelt bij zowel de gastouders als ouders. Op dit moment werken er ongeveer 200 gedreven mensen bij ViaViela, verspreid over 55 vestigingen en het centrale kantoor in Brabant. Samen met de gastouders verzorgt men de dagelijkse opvang voor zo’n 15.000 kinderen.

ViaViela heeft een eigenzinnige kijk op succesvol zijn in de gastouderopvang. Ze zijn er deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Deze eigenschappen maken ViaViela tot een sterk merk en het grootste gastouderbureau van Nederland.

Dit biedt ViaViela jou als franchisenemer

  • ViaViela voorziet je continu van (potentiele) nieuwe klanten;
  • Een volledig geïntegreerde online klantenportal helpt je bij het organiseren van al je klantinformatie;
  • De afdeling marketing ondersteunt je bij de inzet van lokale marketing- en communicatiemiddelen;
  • Centrale verwerking van alle incasso’s en betalingen;
  • Een pedagoog zorgt voor het pedagogisch beleid en vertaalt de Wet kinderopvang en toetsingskaders naar producten en werkprocessen;
  • De ViaViela klantenservice is altijd bereikbaar voor vragen van jouw gast- en vraagouders;
  • Franchisemanagers adviseren jou bij het runnen van je eigen gastouderbureau;
  • Standaard formats voor offertes en overeenkomsten;
  • Ze onderhouden landelijke contacten met branchepartijen en voeren een actieve lobby om jouw belangen onder de aandacht te brengen;
  • Je kunt deelnemen aan inspiratiesessies, workshops of landelijke dagen om kennis en ervaringen met andere franchisenemers uit te wisselen.

Kortom: als franchisenemer verzorg je samen met ViaViela de bemiddeling en begeleiding van gastouders in jouw regio. Jij vanuit jouw vestiging persoonlijk op locatie bij de gastouder, wij vanuit ons centrale kantoor. Jij ervaart vanaf dag één de voordelen van onze samenwerking op het gebied van onze bewezen marketing- en communicatiemiddelen, onze gedigitaliseerde omgeving en ontwikkelde dienstverlening.

Lijkt het je iets om een ViaViela gastouderbureau te runnen en wil je weten of je bij ons past? Bekijk ons formuleprofiel op FranchiseFormules.NL en reageer via het bijgaande informatie aanvraagformulier. Wij nemen dan direct contact met jou op voor een kennismakingsgesprek.

DELEN

Franchiseformule: Gastouderbureau ViaViela

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.