New York Pizza zoekt ondernemers in (o.a.) Leek, Veendam, Dokkum

Datum: juni 4, 2021

New York Pizza is een begrip in de Nederlandse horeca sector. Al sinds de start in 1993 zijn ze innovatief, vooruitstrevend en ambitieus! Ooit begonnen met slice-vestigingen in de drukke winkelstraten, later groot geworden met het bekende bezorg- en afhaalconcept. De keten telt inmiddels 230 verkooppunten in Nederland. De komende jaren groeit New York Pizza met nog eens 80(!) locaties en met name in het Noorden liggen er veel kansen.

Ambities

De ambities zijn groot. New York Pizza wil de Nr.1 Pizzaketen van Nederland worden. De grens van 300 winkels wordt in 2023 bereikt en uit onderzoek blijkt dat er zelfs dan nog meer ruimte is om te groeien.

Leek, Veendam, Dokkum

Marktonderzoek door een extern onderzoeksbureau toont aan dat er meer dan voldoende kansen liggen in het Noorden. Afhankelijk van de lokale omstandigheden zijn steden en dorpen (of clusters daarvan) met een bereik van circa 15.000 tot 20.000 inwoners al voldoende om een New York Pizza vestiging te openen. Plaatsen als Leek, Veendam en Dokkum zijn reeds onderzocht door New York Pizza en de signalen staan op groen. Dit zijn plaatsen waar je als franchisenemer direct aan de slag kan.

Voorbereiding

Het treffen van de juiste voorbereidingen is essentieel voor New York Pizza. Het begint allemaal met marktonderzoek door New York Pizza zelf. Is er voldoende potentie gemeten, dan wordt er een franchisenemer gezocht in de betreffende regio.

Voldoet de franchisenemer aan het juiste profiel, dan huurt New York Pizza een locatie zodat de bouw van de winkel kan starten.

Intensieve training

De franchisenemers worden getraind tot het maken van de perfecte pizza’s en systemen meten vervolgens de service- en productkwaliteit. Zo heb je als franchisenemer continu inzicht in jouw  eigen scores waardoor je jouw team kan sturen op resultaat.

De training bestaat uit 12 weken fulltime meewerken op één van de trainingsvestigingen.

Financiering

Ook de financiering van jouw winkel is natuurlijk essentieel. Ook hiervoor biedt New York Pizza veel ondersteuning. Samen met New York Pizza, stel jij jouw financieel plan op. De begeleiding richting de bank wordt gedaan door New York Pizza. Maar dat is nog niet alles. New York Pizza investeert mee in jouw bedrijf door een bouwkorting te geven van € 25.000,-. Daarnaast krijg je een marketingbudget van € 15.000,- om jouw winkel lokaal te promoten en mocht het nodig zijn, dan ontvang je van New York Pizza een huursubsidie in het eerst half jaar.

Groot voordeel; New York Pizza gaat enkel en alleen een samenwerking met je aan als de begroting positief is en er van beide kanten voldoende vertrouwen is.

De eigen inbreng die jij mee moet brengen, is een bedrag van minimaal € 40.000,-.

Meer weten?

Wil jij ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor jou in Leek, Veendam, Dokkum of een andere locatie bij jouw in de buurt? Bekijk het formuleprofiel van New York Pizza op FranchiseFormules.NL en vul het online aanvraagformulier in. Wij nemen dan direct contact met je op.

DELEN

Franchiseformule: New York Pizza

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.