FranchiseFormules.NL past Privacy Beleid aan

Datum: mei 25, 2018

Het zal u vast niet ontgaan zijn de laatste dagen: de nieuwe privacy wetgeving is van kracht. FranchiseFormules.NL hechtte altijd al veel waarde aan het beschermen van uw privacy en de persoonlijke gegevens die u verstrekt bij het aangaan van relaties met franchiseformules. In ons recentelijk aangepaste Privacy Beleid omschrijven we nu nog iets duidelijker waarom en op welke wijze wij uw persoonsgegevens verzamelen, verwerken en beschermen. We conformeren ons hiermee aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Dit bericht wordt gepubliceerd en sturen wij u toe ter kennisgeving. U hoeft zelf geen actie te ondernemen. Mocht u zich willen aan- of afmelden voor het ontvangen van onze wekelijkse nieuwsbrief, klik dan op de button ‘Afmelden’ in de daarvoor bestemde Mailchimp functionaliteit (helemaal onderin de nieuwsbrief).

Wij waarderen het zeer als u de moeite heeft genomen ons Privacy Beleid te lezen. Wij staan altijd open voor uw opmerkingen, suggesties of vragen. Gelieve alle correspondentie aangaande het Privacy Beleid te zenden aan Franchising Etc. / FranchiseFormules.NL, Foeke Sjoerdswei 4 te Leeuwarden, of naar het e-mailadres info@franchisingetc.com.

Franchising Etc. streeft er naar om ontvangen e-mails binnen 24 uur te beantwoorden. ')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.