Domino’s Pizza-CEO Andre ten Wolde: “Er bestaat geen online of offline”

Datum: februari 6, 2018

De franchisegever en CEO van Domino’s Pizza, André ten Wolde, zal aanwezig zijn als spreker op de aanstaande FranchiseFormules Netwerkmiddag. Hij geeft zijn visie op het centrale thema: “eCommerce binnen franchiseformules: Die mix van clicks en bricks is niet niks…”.

Domino’s Pizza, de marktleider in pizza delivery, heeft wereldwijd ruim 14.000 vestigingen in meer dan 70 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 240 vestigingen. Domino’s heeft het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks alleen al in Nederland zo’n 15 miljoen verse en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Hoewel Domino’s Pizza Nederland sinds april 2006 onderdeel is van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE), opereert het merk volledig zelfstandig. Sterker nog: Domino’s Nederland is voor de andere landen hét schoolvoorbeeld geworden wanneer het gaat om E-commerce.

Andre ten Wolde licht vast een tipje van de sluier op: “Wij maken geen onderscheid tussen online en offline. Al onze processen zijn geïntegreerd. Zowel aan de achterkant als naar klanten toe. We danken ons succes aan het feit dat we continu bezig zijn om onszelf te ontwikkelen op digitaal vlak en dit tegelijkertijd niet los te zien van onze fysieke winkels”. 

Meer details over de ontwikkelingen bij Domino’s Pizza horen de aanwezige franchisegevers op Donderdag 22 Maart a.s. in Hotel New York te Rotterdam.

Klik hier voor meer informatie en/of deelname aan de Netwerkmiddag 2018 ')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.