Bufkes opent vestiging in Geldrop

Datum: juni 4, 2019

Op 3 juni opende Bufkes Geldrop haar deuren openen op de Heuvel 9 in hartje centrum Geldrop. De kersverse franchisenemers René en Vivian Pepels gaan samen met hun team de uitdaging met veel plezier en enthousiasme aan.  Bufkes Geldrop is dé locatie waar gastvrijheid, gezelligheid en lekker eten centraal staan. Iedereen is  van harte welkom!

Sinds 1995 verkoopt Bufkes de Lekkerste Bourgondische Broodjes op basis van ambachtelijke, traditionele Limburgse ingrediënten en receptuur. De broodjes Werrem Sjink en Limburger zijn inmiddels beroemd in heel Nederland. De Limburgse Bourgondische Broodjes formule timmert hard aan de weg en wil de komende jaren blijven groeien.

Aansluiten als ondernemer?

Voor meer informatie en/of om in contact te komen met deze formule gaat u naar het formuleprofiel van Bufkes op deze website.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.