Belcentrale aanwezig op Horecava 2020

Datum: januari 8, 2020

Op maandag 13 januari 2020 openen de deuren van de RAI in Amsterdam voor de Horecava, de jaarlijkse vakbeurs voor de wereld van buitenshuis eten, slapen en drinken. Onze businesspartner Belcentrale introduceert op de beurs een Horeca Pakket voor de horecaondernemers. Dit pakket is speciaal ontwikkeld voor cafés, lunchrooms, cafetaria’s, restaurant en hotels.

Op basis van vraag uit de markt heeft Belcentrale het Horeca Pakket ontwikkeld. Hiermee speelt de totaalleverancier in op gemak en overzicht. Met het pakket heeft de horecaondernemer alles onder één dak met onder andere telefonie, internet, alarm, pin en hosting. Belcentrale biedt all-in service en onderhoud, een vaste klantenservice medewerkers voor support en administratie.

Belcentrale is aanwezig
Belcentrale heeft een stand (01.638) op de grootste horecavakbeurs van Nederland. De accountmanagers zijn elke dag aanwezig om vragen te beantwoorden over het Horeca Pakket. De klanten van de totaalleverancier kunnen op uitnodiging van Belcentrale gratis aanwezig zijn op de beurs door te mailen naar horecava@belcentrale.nl.

Over Horecava 2020
Van maandag 13 tot donderdag 16 januari 2020 vindt de 64e editie van Horecava plaats in RAI Amsterdam. Vier dagen lang worden de laatste trends en ontwikkelingen uit de horecabranche besproken, workshops, kennis- en inspiratiesessies georganiseerd. Vakbezoekers vinden er een breed en compleet overzicht van producten, services en trends uit de branche.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.