Zes voormalige Rots-Vast franchisenemers lanceren nieuwe verhuurformule

Datum: december 3, 2012

In december 2012 gaat Domica van start, een nieuw en uniek landelijk franchise concept voor ondernemers in huur en verhuur van woonruimte. Domica bemiddelt tussen de huurder en verhuurder van woonruimte met als doel om voor de betrokken partijen een snelle en zorgeloze verhuur of aanhuur tot stand te brengen. Domica opent in december vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Zwolle, ’s Hertogenbosch, Gorinchem, Dordrecht, Rotterdam, Utrecht en Alblasserdam. Begin 2013 volgen er vestigingen in Eindhoven, Roosendaal, Breda, Tilburg, Groningen, Hilversum en Haarlem. Voor de andere grote steden worden nog nieuwe franchisenemers gezocht.

Domica is ontstaan uit een afsplitsing van de Rots-Vast Groep, zes ervaren (oud Rots-Vast Groep) ondernemers hebben dit initiatief genomen daar zij zich niet meer kondenvinden in de in hun ogen verouderde franchise formule. De vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Zwolle, ’s Hertogenbosch, Gorinchem, Dordrecht en Utrecht gaan over in de Domica-formule.

Domica vestiging Rotterdam.Vanuit hun jarenlange ervaring en kennis op het gebied van de (ver)huurmarkt hebben de oprichters de Domica-formule ontwikkeld, de meest efficiënte formule binnen de branche. Deze formule wordt nu middels een intensieve vorm van samenwerking als franchiseformule beschikbaar gesteld aan (startende) ondernemers. Alle benodigde onderdelen van de Domica-formule, waaronder de inrichting van de vestiging, de marketing, de commerciële benadering van verhuurder en huurder, het gebruik van internet, de administratie en alle overige aspecten van de onderneming worden ter beschikking gesteld. De werkwijze en de formule dragen bij aan een ongekend hoog niveau van dienstverlening, momenteel niet te evenaren binnen de branche.

Domica staat voor een snellere en zorgeloze verhuur of aanhuur van woonruimte. Voor woningzoekenden heeft Domica de beschikking over een ruim aanbod aan kwalitatieve woningen. Deze worden aangeboden via zowel de eigen website www.domica.nl als andere gespecialiseerde sites. En voor verhuurders is er een uitgebreide database van woningzoekenden aanwezig om er zeker van te zijn dat een huurder past bij de woning(eigenaar). Indien gewenst door de woningeigenaar verzorgt Domica ook het totale beheer van de woningen.

Domica voert haar dienstverlening uit vanuit de verschillende franchiselocaties waar iedere vestiging haar eigen verzorgingsgebied bedient.

Bron: Domica Nederland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.