Zakelijke kredietadviseur Credion Leeuwarden wordt Credion Friesland

Datum: juni 21, 2018

Per 1 juni 2018 is de vestiging CREDION Leeuwarden uitgebreid met ook een vestiging in Zuid-Friesland. Door deze uitbreiding zal CREDION Leeuwarden vanaf juni 2018 verder gaan onder de naam CREDION Friesland.

Valor business finance BV startte in maart 2018 met de vestiging CREDION Leeuwarden aan de Sophialaan in Leeuwarden om haar dienstverlening op het gebied van zakelijke kredietverlening verder te professionaliseren. Per april 2018 zijn de Credion adviseurs Martin Nicolai en René van de Graaf verhuist naar het Zuiderplein 21 in Leeuwarden. Een mooie locatie in centrum Leeuwarden. Na weken van voorbereiding werd op 24 mei 2018 een open huis gehouden.

Over CREDION Friesland

Binnen CREDION Friesland houden Martin Nicolai en René van de Graaf zich bezig met de advisering en begeleiding in zakelijke financieringen. Door de combinatie met Valor business finance BV, kunnen zij als specialist M&A, bedrijfswaardering en bedrijfsfinanciering het gehele traject van bedrijfsovername tot en met -financiering begeleiden.

Credion Friesland: René van de Graaf (l.) en Martin Nicolai. Foto: Van Keimpema

Martin Nicolai geeft aan: “De behoefte naar onafhankelijk zakelijk financieringsadvies in Friesland is groot. In de korte tijd dat wij nu actief zijn, hebben wij al vele ondernemers mogen adviseren en begeleiden naar de meest optimale financieringsoplossing.  Door uitbreiding van ons werkgebied naar heel Friesland, kunnen wij nog meer Friese ondernemers van dienst zijn. Om onze kwaliteit te waarborgen, zijn wij voor CREDION Friesland dan ook per direct op zoek naar ondernemende adviseurs bedrijfsfinancieringen.”

René van de Graaf, vult aan: “Ons doel is om ondernemers optimale toegang tot ruim 80 verschillende financieringsoplossingen te bieden om zo hun financieringsdoelen te kunnen realiseren. Vaak is het goed combineren van mogelijkheden hierbij de oplossing”.

Over CREDION

CREDION is gespecialiseerd in het aantrekken van bedrijfsfinancieringen voor MKB-bedrijven. Met toegang tot ruim 80 verschillende geldverstrekkers, kunnen verschillende financieringsoplossingen worden gerealiseerd. Dit kunnen bijvoorbeeld oplossingen zijn bij (buitenlandse) banken, lease- & factoringmaatschappijen, crowdfunders, financieringsfondsen en private investeerders. Door CREDION haar landelijke positie en haar vele begeleide transacties, is CREDION in staat meer kanalen open te breken voor financieringen. Hier doet de klant van CREDION haar voordeel mee.

CREDION’s credo luidt: “CREDION realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.


Meer weten?

Wilt u meer weten over de CREDION vestiging in Leeuwarden, dan kunt u contact opnemen met Martin Nicolai (058) 202 71 15 of 06 29 03 80 99. ')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.