Yarden & van Oostrum, nieuwe uitvaartonderneming in Lekstreek

Datum: september 4, 2014

Op 15 september aanstaande start Hendrik-Jan van Oostrum als nieuwe ondernemer van Yarden in de Lekstreek. Het persoonlijk contact en ervoor anderen zijn, die het moeilijk hebben, is de drijfveer van de voormalig Hema-ondernemer om in deze voor hem nieuwe branche te beginnen. Van Oostrum mag dan nieuw zijn in de uitvaartbranche, maar het ondernemen zit hem in het bloed. Een persoonlijke gebeurtenis gaf voor hem de aanleiding om de overstap te maken van retail (Hema) naar de uitvaartbranche. “Het afscheid van mijn vader, heeft mij enorm aangegrepen. Na de begrafenis van mijn vader heb ik mij verdiept in uitvaarten en ik ontdekte dat het een eer is om de familie bij te staan in deze moeilijke en zware periode. Na vele gesprekken met uitvaartleiders en ondernemers in het hele land, kwam ik uiteindelijk uit bij Yarden. Een jonge en frisse organisatie, die op een deskundige en passende manier invulling geeft aan afscheid nemen.”

Zelf doen

Het persoonlijke contact met mensen, gecombineerd met het organiseren van een afscheid, spreekt van Oostrum erg aan. “Vanaf het overlijden staat de familie centraal. De eerste aandacht gaat uit naar het verzorgen van de overledene. Het ondersteunen van de familie om eventueel deze zorg samen te doen kan een mooi en emotioneel moment zijn. Alle gesprekken zal ik persoonlijk met de familie voeren, waarbij we samen kijken welke mogelijkheden er zijn. Zo ontwerp en maak ik zelf de kaarten, zal er dagelijks contact zijn met de familie, om zo gezamenlijk naar een mooi en bijzonder afscheid toe te werken.”Op 15 september 2014 start Hendrik-Jan van Oostrum als nieuwe ondernemer van Yarden in de Lekstreek. Bron: FranchiseFormules.NL

Franchise Yarden

Yarden & van Oostrum valt onder de franchiseformule van Yarden. “Het voelt goed om een grote naam in de uitvaartbranche achter mij te hebben staan. Ik ben een kleine ondernemer binnen een grote organisatie. Dit heeft voor mij als voordeel, dat ik mijn aandacht volledig kan richten op het persoonlijk uitvoeren van uitvaarten. Voor ondersteuning op financieel of andere gebieden kan ik mij dan richten tot Yarden. Deze regio ken ik goed, zelf woon ik mijn hele leven in de provincie Utrecht en door mijn achtergrond heb ik een uitgebreid netwerk.”

“Ik ben erg blij met Hendrik-Jan. Na een uitgebreide stage van vijf maanden is hij er klaar voor. Daar heb ik veel vertrouwen in.” “Dat brengt het aantal starters dit jaar al op 5 en we worden nog dagelijks gebeld door geïnteresseerden om als franchisenemer aan de slag te gaan in de uitvaartbranche.” zegt Ben Buitelaar, Manager Franchise. 

Toekomst

“Die volledig gericht is op persoonlijk contact. Eén contactpersoon die alles organiseert, die samen met de familie in enkele dagen alle losse onderdelen tot een geheel smeedt. Ik ben er om te helpen. Dat klinkt wat simplistisch maar zo is het wel. Ik ben als het ware een ceremoniemeester.”

Regio Lekstreek

Yarden & van Oostrum Uitvaartzorg Lekstreek is actief in oa. Houten, Nieuwegein, ’t Goy, Schalwijk, Ossenwaard, Tull en ’t Waal, Hagesteijn, Everdingen, Zijderveld, Vianen, Lopik, Lopikerkerk, Jaarsveld, Benschop, Polsbroek, IJsseltein, Montfoort, Linschoten, Woerden, Harmelen, Zegveld, Kamerik, Papekop, Snelrewaard, Hekendorp en Oudewater.

 

Over Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist van Nederland en heeft al meer dan 100 jaar ervaring met

het verzorgen van uitvaarten. De ervaring van Yarden leert dat een betekenisvolle manier van afscheid nemen helpt bij het rouwproces. Daarom ondersteunt en inspireert zij nabestaanden bij het organiseren en verzorgen van een begrafenis of crematie. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere klant staat voor Yarden centraal. Voor, tijdens en na het afscheid. Elke individuele afscheidswens is hierbij het belangrijkste uitgangspunt. Yarden maakt dit afscheid betaalbaar door het aanbieden van verzekeringen met een lage premie. Zodat nabestaanden nooit voor verrassingen komen te staan.

 

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.