Yarden organiseert Franchise Event in Utrecht

Datum: september 9, 2014

Op woensdag 24 september 2014 vindt in het crematorium Daelwijck te Utrecht het Yarden Franchise Event plaats. Dit event is voor iedereen die geïnteresseerd is om in de uitvaartbranche te starten als franchisenemer. Tijdens deze avond ontvangen belangstellenden informatie over het werken in de uitvaartbranche en uitleg over de franchise formule van Yarden. Naast informatie over de formule is er ook een franchisenemer aanwezig die een presentatie zal verzorgen over zijn/haar eigen ervaringen als franchisenemer bij Yarden. Na afloop van de avond is er ruim de gelegenheid voor het stellen van vragen en om in gesprek te gaan met de aanwezige medewerkers van Yarden Franchise.

Gezocht

Yarden heeft als afscheidsspecialist een landelijke dekking. Als franchisenemer woont u in het werkgebied en kent u alle lokale mogelijkheden en specifieke kenmerken van de omgeving. Wij zoeken nog franchisenemers in verschillende regio’s in Nederland. Om onze landelijke dekking te blijven garanderen zijn wij nog op zoek naar franchisenemers.

Interesse

Heeft u interesse om als zelfstandig ondernemer in de uitvaarbranche aan de slag te gaan? Kom dan naar het Yarden Franchise Event. U kunt zich aanmelden via onze website http://www.yarden.nl/yarden-zakelijk/franchise/inschrijven/franchise-event U kunt maximaal eén gast meenemen.

Adres en tijden

Waar: Crematorium Daelwijck,  Floridadreef 73565 AM Utrecht 
Wanneer: Woensdag 24 september 2014 
Tijd:19:00 uur t/m circa 21:30 uur.

Yarden Franchise is een snel groeiende full-service organisatie voor zelfstandig ondernemers en onderdeel van Yarden Uitvaartzorg. Yarden Franchise zal de komende jaren groeien naar 31 franchisenemers – voor een compleet landelijke dekking.

Afscheidsspecialist Yarden

Yarden is dé afscheidsspecialist van Nederland en heeft al meer dan 100 jaar ervaring met het verzorgen van uitvaarten. De ervaring van Yarden leert dat een betekenisvolle manier van afscheid nemen helpt bij het rouwproces. Daarom ondersteunt en inspireert zij nabestaanden bij het organiseren en verzorgen van een begrafenis of crematie. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere klant staat voor Yarden centraal. Voor, tijdens en na het afscheid. Elke individuele afscheidswens is hierbij het belangrijkste uitgangspunt. Yarden maakt dit afscheid betaalbaar door het aanbieden van verzekeringen met een lage premie. Zodat nabestaanden nooit voor verrassingen komen te staan.

Yarden is één van de drie grootste uitvaartorganisaties van ons land. De vereniging telt bijna één miljoen leden en heeft geen winstoogmerk. Met 41 uitvaartcentra, 23 crematoria, 30 franchisenemers Uitvaartzorg en 7 begraafplaatsen in heel Nederland zit Yarden altijd in de buurt. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.