Yarden franchisenemer Arjen van de Hee start in Zeeland

Datum: november 4, 2014

Onlangs heeft Arjen van de Hee de samenwerkingsovereenkomst met Yarden getekend. Vanaf 1 december 2014 start hij als tweede Yarden franchisenemer in Zeeland-Noord, onder de naam Yarden & van de Hee, Uitvaartzorg De Schelde. Inmiddels zijn 27 van de 31 beschikbare franchisegebieden in Nederland ingevuld”, zegt Ben Buitelaar, Manager Yarden Franchise. “De groei van franchisenemers gaat hard. Dit jaar zijn al vijf nieuwe franchisenemers gestart. Toch gaat de snelheid nooit ten koste van de kwaliteit. We kennen een uitgebreide en zorgvuldige selectieprocedure. Daarbij is belangrijk dat zowel franchisegever als de kandidaat-franchisenemer 100% overtuigd zijn, dat de samenwerking voor beiden tot een win-win situatie zal leiden. We ontvangen veel inschrijvingen en het aantal te vergeven gebieden is schaars geworden.”

Natuurlijke nieuwe carrièrestap

Arjen is al geruime tijd ondernemer als zelfstandig coach. De uitvaartbranche is redelijk nieuw voor hem. “Het vak als uitvaartverzorger komt als natuurlijke nieuwe stap in mijn carrière. Als coach luister ik goed naar de mensen. Alleen door goed te luisteren, kom je er achter wat mensen beweegt. Door de juiste vragen te stellen, komen ze er zelf achter, welke kant ze op moeten. Zo werkt dat in de uitvaartbranche ook. In een moeilijke tijd, mensen hebben net een dierbare verloren, moet er over veel zaken worden nagedacht. Door mensen te laten praten en de juiste vragen te stellen, komen we tot een prachtig afscheid dat blijvend zal worden herinnerd.Arjen van de Hee, Yarden & van de Hee, Uitvaartzorg De Schelde e.o. Bron: FranchiseFormules.NL 

Zeeuwse samenwerking 

“Wij zijn verheugd over de komst van Arjen”, zegt Ben Buitelaar. “Met zijn komst hebben we in het verzorgingsgebied Zeeland nu een goede dekking. Daarnaast kan hij onze andere Zeeuwse ondernemer, Simon Slager, ondersteunen. Simon en Arjen hebben al veelvuldig contact met elkaar, ook in de aanloop naar de ondertekening van het contract. Dat komt de samenwerking straks zeker ten goede. Het sterkt ons ook in het gevoel, dat we met Arjen weer een goede franchisenemer aan het team hebben toegevoegd. Inmiddels is hij bezig met een uitgebreide stageperiode van zes maanden en het vakdiploma. Wij wensen Arjen veel succes toe met alle voorbereidingen voor de start van zijn eigen onderneming.”

Voor meer informatie en gebieden die nog beschikbaar zijn, verwijzen wij u naar het formuleprofiel van Yarden op deze website. 


Over Yarden Franchise

Yarden Franchise is een snelgroeiende full-service organisatie voor zelfstandig ondernemers en onderdeel van Yarden Uitvaartzorg. Yarden Franchise zal de komende jaren groeien naar 31 franchisenemers – voor een compleet landelijke dekking.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.