X-fleX Werkbureau wordt Carrière Uitzendbureau

Datum: mei 18, 2017

Carrière Uitzendbureau heeft per 1 mei 2017 alle activiteiten van branchegenoot X-fleX Werkbureau overgenomen. Per direct opereert X-fleX Werkbureau als Carrière Amsterdam Sloterdijk. Door de overname telt Carrière Uitzendbureau 34 vestigingen.

Volop in beweging

“De uitzend- en arbeidsmarkt is volop in beweging. Dat vraagt van uitzendbureaus ook een steeds verdergaande professionalisering.”, aldus Marcel Slaghekke, oprichter en algemeen directeur van Staffing Associates. De overname van X-fleX past in de groeistrategie voor de toekomst van Carrière. Met de aansluiting van X-fleX bouwt Carrière haar positie in de branche steeds verder uit.

Juiste aansluiting

De afgelopen periode is het management van X-fleX tot de conclusie gekomen dat het voor het werkbureau beter is om aansluiting te zoeken bij een grote professionele organisatie. Marloes van Hek, vestigingsmanager Amsterdam Sloterdijk, is overtuigd van haar keuze: “Carrière Uitzendbureau kan de beste invulling geven aan onze professionalisering.”

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.