Wordt u één van de nieuwe franchisenemers bij Optie1?

Datum: april 15, 2015

Optie1 is de snelstgroeiende, onafhankelijke telecomretailer van Nederland. Het bedrijf biedt alles op het gebied van telefonie, internet, televisie en communicatie. De winkels bevinden zich voornamelijk in de kleine(re) gemeenten. Lokaal ondernemerschap en persoonlijk advies staan centraal. Er zijn inmiddels al 70 winkels. En we gaan er nog 50 openen. Daar zijn enthousiaste franchisenemers voor nodig!


Wat biedt Optie1?
 

Er zijn veel redenen om voor Optie1 te kiezen:

– de kracht van jarenlange retailervaring;De snelgroeiende telecomretailer optie1 zoekt rasechte ondernemers die hard werken en vertrouwen hebben in lokale kracht. Bron: FranchiseFormules.NL

– commerciële ondersteuning;

– trainingen voor u en uw team;

– persoonlijke begeleiding en coaching;

– profiteren van de samenwerking met grote partners als KPN, Ziggo, Vodafone, Leapp en T-Mobile;

– volop kansen in een markt waar consumenten per jaar 5 miljard euro uitgeven.

 
Profiel kandidaten

Optie1 zoekt rasechte ondernemers, die hard werken en vertrouwen hebben in lokale kracht. Die het een uitdaging vinden om klanten de best mogelijke service te bieden. En geprikkeld worden door succes op de dynamische telecommarkt.

Voldoet u aan het profiel om deze uitdaging aan te gaan? Dan helpen wij om uw eigen Optie1 vestiging tot een succes te maken!


Meer weten?

Vraag het gratis informatiepakket aan of neem een kijkje op werkenbijoptie1.nl

Ook kunt u voor meer informatie bellen met Joost den Hengst van het onafhankelijke adviesbureau Franchise Connect op 040-2556261 of mailen naar: optie1@franchiseconnect.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.