Wordt u de nieuwe ondernemer van DA?

Datum: december 7, 2016

DA staat voor deskundig en persoonlijk advies, voor goede service en een onderscheidend assortiment. DA is niet voor niets al sinds 1942 dé expert op het gebied van schoonheid en gezondheid. Met het modulair inzetbare concept Fris, Gezond en Mooi geeft DA een heldere invulling aan de formule. Hierbij verliezen we de ruimte voor lokaal ondernemerschap niet uit het oog.

Het DA- merk is onze trots, de zelfstandige ondernemers onze kracht. Samen maken wij DA beter. Het aangaan van een duurzame relatie met onze ondernemers is voor ons dan ook een belangrijke voorwaarde. 

Wilt u ook ondernemen in de formule van dit krachtige en onderscheidende merk? Download dan nu de franchisebrochure via https://da.pgtb.me/RW2hCF

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.