Word jij onze nieuwe City Box Franchisenemer?

Datum: januari 28, 2014

City Box is met ruim 80 medewerkers en 23 vestigingen in Nederland een belangrijke speler in de self-storage business. Het verhuren van tijdelijke opslagruimte aan particulieren en bedrijven voor korte of langere tijd is relatief nieuw in Nederland. In 1998 bracht City Box het concept vanuit de VS als eerste naar ons land. City Box is ambitieus en wil nu snel doorgroeien door het openen van nieuwe vestigingen. En daarom zijn wij op zoek naar ambitieuze, gedreven mensen die willen gaan voor het succes van een eigen onderneming!  

Voor de volgende plaatsen zoeken we per direct ambitieuze franchisenemers:

  • Deventer
  • Apeldoorn
  • Roosendaal
  • Amersfoort
  • Tilburg


Wat zijn de voordelen van City Box Franchise?

•                Landelijke dekking
•                Naamsbekendheid
•                Intensieve marktbewerking
•                Leads genereren
•                Perfecte automatisering
•                Internet en social media
•                Collectief inkopen
•                Ontwikkeling  nieuwe producten en diensten
•                Training en opleiding
•                Attractief Bank Arrangement
•                Verzekering en Lease Arrangement
•                Projectmanagement verbouw en nieuwbouw
•                Uitzending en detachering personeel
•                Pay-rolling
•                Administratiekantoor
•                Landelijk Incassobureau met scherpe tarieven

 
Wat kenmerkt de ideale City Box Franchisenemer?

Als Franchisenemer bij City Box combineer je het beste van twee werelden; Een eigen bedrijf, maar wel onder de vlag van een bewezen concept!

Je bent ondernemend, ambitieus, gepassioneerd en wil resultaten zien. Bent precies en werkt graag samen met mensen. Je bent communicatief en kan zelfstandig opereren. Staat open voor nieuwe ervaringen en kan medewerkers in je team enthousiast maken voor je ideeën. Je stelt de klant centraal. En niets is je teveel om de wensen van je klanten te vertalen naar passende adviezen.City Box zoekt ambitieuze franchisenemers voor diverse plaatsen in NL. Bekijk de formulepresentatie op FranchiseFormules.NL

Idealiter heb je al een netwerk opgebouwd in de plaats waar jouw City Box vestiging gaat komen.  Je doet je eigen “lokale marketing” en weet relaties in zowel de zakelijke als privé sector voor je te winnen. Een dienstverlenende en servicegericht houding is de voorwaarde voor succes.


Wat moet een City Box Franchisenemer kunnen?

Financieel. Als ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen van de business. Dit betekent onder meer: verstandig omgaan met geld, op tijd de rekeningen betalen en zorgen dat je klanten dat ook doen! Er van bewust zijn dat van de omzet nog de kosten af gaan en je dus voldoende moet reserveren voor de BTW, salarissen en premies. De kosten gaan voor de baten, dus bij de start dien je over voldoende financiële [eigen of externe] middelen te beschikken om de investeringen te doen en de eerste maanden goed door te komen.   

Commercieel.  Je beschikt over voldoende commerciële vaardigheden om klanten en prospects via de telefoon en in de vestiging te woord te kunnen staan en rond te leiden. Om ze vervolgens de City Box producten en diensten te verkopen. In het werkgebied van je vestiging kun je de lokale marketing en commerciële activiteiten goed organiseren.

Organisatorisch. Je hebt leidinggevende capaciteiten en kunt goed organiseren. Dit betekent aansturen van je medewerkers, de administratieve en financiële handeling accuraat verrichten. Maar ook op tijd inkopen, rapporteren en je vestiging, de boxen en kantoren strak en schoon houden.

Opleiding en achtergrond. Een City Box Franchisenemer opereert op MBO/HBO niveau. Dit hoeft zich niet altijd te vertalen in veel diploma’s. Ook met eerder opgedane ervaring kun je dit niveau behalen.  Uiteraard beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift, ben je representatief en kun je goed communiceren. Je bent een doener en weet de handen uit de mouwen te steken. Misschien heb je al ervaring in een dienstverlenende omgeving opgedaan. Ook met een technisch commerciële achtergrond kun je succesvol zijn bij City Box. Misschien heb je een partner die samen met je de business wil doen. Zo verdeel je de taken en zijn bijvoorbeeld de planning, administratie en personeelszaken bij hem of haar ondergebracht.


Wat zijn de volgende stappen naar je eigen City Box vestiging?

Investering.   Uiteraard moet je voldoen aan het geschetste profiel en enthousiast zijn over het concept. Vervolgens is het van belang om te weten dat je moet kunnen beschikken over een minimum bedrag van €50.000,00 aan eigen vermogen. Dit bedrag is noodzakelijk om de financiering van de vestiging te kunnen realiseren. De investering behelst het bouwen of verbouwen van het pand, de entree fee voor het verkrijgen van de exclusieve franchiserechten in jouw gebied en de aanloopkosten. City Box Franchise zorgt voor de opleiding, training bij een bestaande vestiging, een duidelijk handboek met instructies, de automatisering, de opzet van de boekhouding, begeleiding bij de [ver]bouw en de opening. Alle marketing, drukwerk en promotiematerialen worden centraal geregeld.

Kennismaking. Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan ook het formuleprofiel van City Box op FranchiseFormules.NL. Daarna is de eerste stap om via het aanmeldingsformulier je belangstelling kenbaar te maken. Na ontvangst en toetsing van de gegevens met onze criteria nemen wij contact met je op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek wordt onder meer nader ingegaan op de financiële aspecten en het verdienmodel. Zijn we beiden enthousiast dan volgt er een afspraak op een van onze vestigingen. Hier kun je met de vestigingsmanager zijn business bespreken en hem alle vragen stellen die je belangrijk vindt. Hierna volgt een afrondend gesprek op ons hoofdkantoor of met een van onze consultants en wordt het franchisecontract met voorwaarden toegelicht. Zijn we er samen uit dan tekenen we het franchisecontract en gaan we op zoek naar een geschikte locatie. 

Tip! Je kunt ook lid worden van deze community en je inschrijven in onze kandidatenbank. Geef daarbij (desgewenst) aan dat je specifiek geïnteresseerd bent in de formule City Box.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.