Word jij de ondernemer die City Box Diemen gaat leiden?

Datum: april 8, 2015

In Diemen aan de Weesperstraat 126 is de ontwikkeling van de Logistieke Hub Amsterdam in volle gang. In het voormalige pand van Sligro wordt de Logistieke Hub Amsterdam hét Centrum voor Logistieke Dienstverlening. De Logistieke Hub gaat dienen als laatste stop voor het groot vervoer naar Amsterdam. Er worden goederen opgeslagen, herverpakt en voorbereid om, ondermeer, met milieuvriendelijke e-cargo bikes naar het Centrum van Amsterdam te kunnen worden vervoerd.

City Box gaat als een van de belangrijkste spelers op de markt van selfstorage een belangrijke rol vervullen in de Logistieke Hub. De snelgroeiende formule gaat primair zorgen voor de flexibele opslag van goederen voor bedrijven en particulieren. Maar daarnaast ook intensief samenwerken met haar Partners in de Hub.Selfstorage formule City Box zoekt franchisenemer voor vestiging in Logistieke Hub Amsterdam (luchtfoto). Bron: FranchiseFormules.NL

Ben jij ervaren in de logistieke dienstverlening of hospitality business en commercieel en ondernemend genoeg om te zorgen voor een snelle groei van de bezettingsgraad van ons aanbod van verhuurde meters?  Dan ben jij de geschikte persoon om als franchisenemer van de vestiging een succes te maken.

Voor meer informatie kun je het formuleprofiel van City Box op FranchiseFormules.NL bekijken.

Als je rechtstreeks contact wilt hebben met iemand van City Box, dan ben je deze week ook van harte welkom op Franchise & Formulebeurs Onderneem ‘t!. Op deze beurs, die op vrijdag 10 en zaterdag 11 april wordt gehouden in Hoevelaken, is City Box prominent aanwezig (stand nr. 8). Entreekaarten voor de beurs kun je hier gratis aanvragen. 

Je kunt desgewenst ook telefonisch contact opnemen met de Franchise Development Manager van City Box, dhr. Gerard Gerritsen. Je kunt hem tijdens kantooruren bereiken op 06-54908520 of via de mail: g.gerritsen@retailarchitects.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.