Word bedrijfskundig en bancair adviseur bij Claassen, Moolenbeek en Partners!

Datum: juni 3, 2015

Veel betrokkenheid en interactie bij (en met) je opdrachtgevers. Veel diversiteit en mogelijkheden in je eigen adviespraktijk én “een dijk van een naam” op de gevel. Je bent ondernemer naast de ondernemer, denkt mee over alle facetten van een organisatie en niet alleen de financiële kant. Je zet in op de lange termijn, en je ontwikkelt jezelf tot een breed inzetbare consultant. Daarbij speelt CM&P een belangrijke rol; zowel in de voorbereidende fase als op het vlak van de persoonlijke begeleiding die je van ons krijgt.

Je bent dus ondernemer, maakt je eigen keuzes maar je kunt terugvallen op de kennis van een hele groep. 


Word ook CM&P-partner!

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.