Woonboulevard Den Bosch versterkt met Profijt Meubel

Datum: december 18, 2015

De formule Profijt Meubel blijft groeien. Nadat in de zomer dit jaar de 29ste vestiging in Helmond geopend is, werd onlangs de opening van nummer 30 op de Bossche Woonboulevard gevierd. Profijt Meubel maakt onderdeel uit van de Internationale Meubel Groep (IMG), het sterkste formulehuis binnen de Nederlandse woonbranche.

De vestiging wordt gerund door de bekende meubelfamilie Hoogenboezem, die ook al een Profijt Meubel-winkel in Breda heeft. De formule wordt in Den Bosch geplaatst in een winkel met andere sterke formules als Xooon, Henders & Hazel en IN.HOUSE, het huismerk van IMG. Zo kunnen consumenten van laag tot hoog niveau bediend worden.

“We scoren buitengewoon goed met Profijt Meubel in Breda en verwachten dit ook voor Den Bosch,” vertelt Marian Hoogenboezem. “Voor ons is het een prima aanvulling op de formules die we in Den Bosch voeren. Profijt Meubel staat in de nieuwe stijl in de winkel waar klanten erg enthousiast op reageren. IMG is vanaf het begin af aan een groep geweest voor, door en met ondernemers op het gebied van inkoop en marketing. Dat zit in het DNA en spreekt ons zeer aan als IMG’ers van het eerste uur.”

Rob van Drunen, verantwoordelijk voor de woonformules binnen IMG, is blij met de recente opening, die toch een mijlpaal is in het bestaan van Profijt Meubel. “De dertigste winkel is iets om bij stil te staan. Het gaat heel goed met de formule, we scoren bijna 15 procent hoger dan vorig jaar. En nummer 31 zit er aan te komen, en wel in Eindhoven. Het succes van Profijt Meubel is onder andere te verklaren omdat ze mooier wonen voor minder geld biedt. De winkels zijn mooi gestyled, maar de prijzen van de producten zijn scherp en consumenten krijgen vakkundig advies van goed opgeleide verkoopmedewerkers.”

 

Profiel IMG

De Internationale Meubel Groep (IMG) is de organisatie achter de formules Inhouse, DroomDomein, Superkeukens, Pronto Wonen, Profijt Meubel en Keuken Depot. Samen tellen de formules meer dan 150 winkels. Alle concepten hebben met elkaar gemeen dat ze van, voor en door ondernemers ontwikkeld en geëxploiteerd worden. De thuisbasis van de Internationale Meubel Groep is Etten-Leur.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.