Woensdag Grand Opening Puff Store Amsterdam

Datum: januari 19, 2014

In de Amsterdamse Maasstraat opent op woensdag 22 januari de eerste Puff Store in de hoofdstad. Puff Store is een speciaalzaak voor elektronische sigaretten.

De ondernemers, Abel Vegter en Danny Worms, waren eerder exclusief distributeur van het StreetSurfing waveboard voor de Benelux. Het skateboard met 2 wieltjes was een grote rage op de schoolpleinen. Met hetzelfde enthousiasme slaan ze nu met Puff een totaal nieuwe weg in.

Worms: ”Elektronische sigaretten zijn de toekomst en Puff heeft precies waar we naar zochten: een bewezen formule met betaalbare kwaliteitsproducten, heerlijke smaken en een sterke merkbeleving. Het is een van de grootste franchise formules uit Zuid Europa die uitsluitend eigen producten verkoopt”.

Design staat voorop, Puff E-sigaretten worden voornamelijk ontworpen door Pino Spagnolo. Ook de binnenkant is belangrijk, elektronische onderdelen zoals batterijen en opladers worden verkocht met 1 jaar garantie, waar 2 tot 3 maanden gangbaar is.

Puff vloeistoffen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn voorzien van uitgebreide bijsluiters voor verantwoord gebruik. Naast 25 eigen melanges e-liquids kan men ook kiezen uit 25 smaakextracten waarmee neutrale basisvloeistoffen op persoonlijke smaak gebracht kunnen worden. Er worden geen producten verkocht aan personen onder de 18 jaar.

De opening op de Maasstraat 73 is om 16:00 en duurt tot 18:00. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.