Winkelformule “˜Binnen’ breidt haar landelijke dekking uit met drie nieuwe winkels

Datum: februari 20, 2013

Hoevelaken, 14 februari 2013 – Door toetreding van drie ondernemers uit Westerbork, Vessem en Doetinchem groeit de winkelformule ‘binnen’ naar 28 winkels. De groei zorgt voor een behoorlijke dekkingsuitbreiding in Nederland en legt de basis voor een verdere ontwikkeling van de formule in 2013. De formule lanceert in maart een nieuwe website en er worden in maart enkele grote promotionele acties gelanceerd. “Een succesvol begin van een jaar dat op diverse vlakken grote uitdagingen zal kennen voor de ‘binnen’-ondernemers”, aldus productmanager Paul van Kolfschoten van Euretco Wonen. 

De winkelformule ‘binnen’ is onderdeel van Euretco Wonen in Hoevelaken. De 28 winkels tellende formule staat garant voor een kwalitatief advies en assortiment op het gebied van vloeren, vloerbedekking, gordijnen, binnenzonwering en raam- en muurbedekking.

‘Binnen’-winkels zijn specialist in vloeren, raam- en muurbedekking, binnenzonwering , gordijnen en vloerbedekking. Het uitgebreide assortiment bestaat uit collecties van A-merken als Desso, Luxaflex, Artelux en Forbo. Ook voert ‘binnen’ een uitgebreid eigen label van hoogwaardige kwaliteit. Door (inter)nationaal beursbezoek, bijscholing en workshops worden de medewerkers van de ‘binnen’-winkels voortdurend verder geprofessionaliseerd. Daarmee wordt het hoge niveau van de winkelformule gegarandeerd. De in 2003 opgestarte formule omvat een nauwe samenwerking op het gebied van inkoop, marketing en winkelinrichting. De gezamenlijke inzet van kennis en middelen maakte van ‘binnen’ de afgelopen jaren een succesvolle speler in de markt. ‘Binnen’ biedt als gevolg hiervan een gezonde omzetgroei en een zeer interessante margestructuur. Paul van Kolfschoten vult aan: “de kernwaarden die destijds voor de formule zijn vastgelegd, zijn vandaag de dag nóg actueler. De nadruk leggen op het beste advies, inspiratie, kwaliteit en trends zorgt ervoor dat onze ‘binnen’-winkels aan de huidige economische teruggang goed stand kunnen bieden”.

Door de huidige uitbreiding met Willems Wonen uit Westerbork, Frans Soetens uit Vessem en Baldenhofer uit Doetinchem is de winkelformule ‘binnen’ klaar voor een verdere uitbreiding van de ‘binnen’-advisering, het assortiment en de promotionele activiteiten. In maart zal de nieuwe website van ‘binnen’worden gelanceerd. Daarnaast zijn er diverse promotionele acties gepland. Paul van Kolfschoten benadrukt dat de uitbreiding van ‘binnen’ voldoende reden is voor een feestje; “dat de formule ‘binnen’ in deze uitdagende omstandigheden groeit en zulke positieve kengetallen laat zien, is de kroon op ons harde werk van de afgelopen jaren”.


De winkelformule ‘binnen’ is onderdeel van Euretco Wonen in Hoevelaken. De 28 winkels tellende formule staat garant voor een kwalitatief advies en assortiment op het gebied van vloeren, vloerbedekking, gordijnen, binnenzonwering en raam- en muurbedekking. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.