Wim Kerseboom nieuwe franchisenemer Thexton Armstrong

Datum: mei 2, 2016

Thexton Armstrong heeft weer een nieuwe franchisenemer aangesloten. Wim Kerseboom is sinds kort actief in het gebied van de Utrechtse Heuvelrug/Vallei & Rijn. 

Wim is al sinds 2005 onafhankelijke bedrijfsadviseur met specialisatie internettoepassingen. Zowel op het gebied van marketing als het optimaliseren/integreren van werkprocessen. Hij heeft een brede kennis opgebouwd, kent de mogelijkheden én de beperkingen van internet en spreekt zowel de taal van de ondernemer als die van de ICT-er. 

Tijdens zijn carrière heeft Wim Kerseboom ruime communicatie ervaring opgedaan in verschillende functies. Zowel intern binnen afdelingen, organisatie of bestuur als extern met overheden en adviesbureaus, (inter)nationale leveranciers, klanten en zusterbedrijven. Op alle niveaus, van de werkvloer tot de directiekamer.

Vanuit de diverse (management) functies heeft hij zich altijd bezig gehouden met verandertrajecten op het gebied van Kwaliteit Milieu Arbo, productontwikkeling, innovatieve investeringen en reorganisaties. Verandering, verbreding en vernieuwing zijn kernwaarden voor Wim en dit was ook de reden om toe te treden als consultant tot Thexton Armstrong. Wim gaat samen met Michiel van de Watering ondernemers bijstaan met verbeteringstrajecten in de regio Utrechtse Heuvelrug en Vallei & Rijn.

Bron: Thexton Armstrong

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.